Evenimentul Zilei > Monden > Poftiţi în dormitoarele lui Meghan Markle! Imagini incredibile în articol. VIDEO
Poftiţi în dormitoarele lui Meghan Markle! Imagini incredibile în articol. VIDEO

Poftiţi în dormitoarele lui Meghan Markle! Imagini incredibile în articol. VIDEO

Ducesa de Sussex a locuit  în Toronto și Los Angeles înainte de a-l întâlni pe prințul Harry.

Meghan Markle a locuit pentru prima dată cu prințul Harry la Nottingham Cottage, în interiorul Palatului Kensington, înainte de a se muta la Frogmore Cottage în 2019.

Până să-l cunoască pe Harry în 2016, Meghan locuia în două case: una în Toronto și alta în Los Angeles , iar fotografiile cu dormitoarele ei au ieșit la lumină.

O prezentare inedită a caselor lui Meghan Markle şi pe unde a trăit înainte de a-l întâlni pe Prinţul ei, o face Tyler Perry.

Meghan a împărtășit fotografii din dormitorul de pe proprietatea din Toronto, în timp ce locuia acolo. La fel ca restul casei sale, dormitorul este  decorat în alb: pereți albi, patul îmbrăcat în lenjerie albă, o oglindă mare atârnată pe perete cu încadrare metalică, unde Meghan și-a făcut un selfie și l-a publicat cu mesajul: „Night night #bedtime #birdcage”.

meghan markle home dormitor selfie z

La scurt timp, Meghan a împărtășit o altă fotografie cu Guy, căţelul ei, aşezat în patul său. Ea a scris: „Ziua de baie. Este permis”.

meghan markle dormitor acasa pat z

În altă parte a camerei  Meghan avea o toaletă din lemn, unde păstra o vază de flori, o lumânare Diptyque şi  reviste: In Vogue: The Illustrated History of the World.  „Cumpărați-vă mereu flori. Mai ales bujori”, a scris ducesa de Sussex.

meghan markle casa dormitor comoda z

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: