Evenimentul Zilei > Monden > Băuturile curg la Palat. Doar ce a lansat ginul din prune, Regina Elisabeta a trecut la o nouă gamă de bere
Băuturile curg la Palat. Doar ce a lansat ginul din prune, Regina Elisabeta a trecut la o nouă gamă de bere

Băuturile curg la Palat. Doar ce a lansat ginul din prune, Regina Elisabeta a trecut la o nouă gamă de bere

Petrecerile se țin lanţ la Palat. Regina, mai întreprinzătoare ca niciodată, lansează gama de bere la câteva ore după anunțul cu ginul din prune.
Regina Elisabeta a II-a, a lansat o nouă gamă de beri preparate în proprietatea sa din Sandringham, la doar câteva ore după ce a lansat un nou gin din prune.  Regina, în vârstă de 95 de ani, a aprobat vânzarea ginului și a unei beri fabricate din plante cultivate în proprietatea Sandringham din Norfolk. Berile îmbuteliate vor fi vândute la magazinul din Sandringham la 3,99 lire pentru o sticlă de 500 ml.

Regina Elisabeta, pusă pe fapte mari, devine o adevărată întreprinzătoare în lumea lui Bachus

Cele două noi beri vor fi produse local de către Barsham Brewery din Norfolk folosind ingrediente cultivate pe terenul Sandringham de 8.000 de hectare, inclusiv orz organic Laureate Spring. Sticlele prezintă în mod vizibil numele Sandringham, pe fundal un peisaj cu un iepure sau un fazan. Cele două animale sunt comune în pădurile și câmpurile din jurul casei monarhului Norfolk.

stiri regine sandringham estate bere stiri regale

Sandringham Estate este un paradis sălbatic pentru fazani, iepuri de câmp, bufnițe și multe alte specii care se dezvoltă în habitatele din pădure și terenurile agricole. Cele două soiuri includ un amaretto tradițional englezesc filtrat la rece (4,3% ABV) și un IPA auriu mai puternic (5% ABV).

Cea mai bună băutură amară este descrisă ca fiind „unică şi naturală” și „cu aromă completă” și cu un iepure pe etichetă. Cele două beri noi nu sunt primele care sunt puse în vânzare la Sandringham și folosesc plantele cultivate în uimitoarea proprietate. Cidrul a fost fabricat din mere cultivate pe proprietate, iar ginul a fost, de asemenea, distilat folosind ingrediente din grădina privată a reginei.

Palatul Buckingham a anunțat lansarea unui nou gin

Spiritul, care prezintă o coroană pe eticheta frontală, este realizat cu fructe întregi, culese manual, care au dat viață ginului  de la Palatul Buckingham.

O sticlă de 500 de ml va costa 30 lire și este disponibilă în magazinele Royal Collection Trust (RCT) și exclusiv pe site-ul lor web.

Noul gin are o aromă „unică și intensă”, de cuișoare și marțipan și are 26% ABV. Toate profiturile din vânzările noului gin sloe vor merge la RCT, o organizație caritabilă înregistrată. RCT, care administrează palatele regale și colecția de artă a Reginei, a lansat pentru prima dată un gin în iunie 2020.

Ginul Buckingham Palace este fabricat din ingrediente din grădina de la reședința Queen’s London. Ginul, extrem de popular, s-a vândut la scurt timp după lansarea sa în vara trecută. Este făcut dinproduse botanice precum verbena de lămâie, fructe de păducel, frunze de dafin și frunze de dud, scrie Express.