Evenimentul ZileiEVZ SpecialRegina „va dispărea” după moartea prințului Philip. Planul ascuns al lui Charles, dat în vileag

Regina „va dispărea” după moartea prințului Philip. Planul ascuns al lui Charles, dat în vileag

Regina „va dispărea” după moartea prințului Philip. Planul ascuns al lui Charles, dat în vileag
După moartea Prințului Philip, regina Elisabeata a II-a ar putea fi marginalizată chiar de către fiul ei prințul Charles care pare grăbit să-şi intre în rolul de rege şi să schimbe regulile monarhiei. 

În Regatul Unit se vorbește despre viitorul reginei, în special cât de activă va fi ea după moartea prințului Philip. Regina „va dispărea” după moartea lui Philip, chiar dacă monarhul se pregătește pentru viitor. Va fi forțată să-şi reducă îndatoririle regale mai ales acum că este singură fără sprijinul soțului ei, potrivit unui expert regal.

Peter Hunt, a declarat pentru New York Times: „În principiu, regina va dispărea cu grație. Covidul va ajutat în sensul acesta pe prințul Charles… gândind că mama sa este femeie de 95 de ani, care nu ar putea îndeplini îndatoririle regale sau să stea toată ziua în picioare”.

Planul prințul Charles: Va reduce numărul membrilor regali plătiţi din banii contribuabililor odată urcat pe tron

Se așteaptă ca prințul Charles să „renunțe” la prințul Harry și Meghan Markle ca parte a familiei regale după ce îşi va pune planul în pracţică. Autorul regal Angela Levin a declarat pentru talkRadio: „Prințul Charles a vrut de foarte mult timp să reducă monarhia pentru a economisi și pentru a face ca regalii să merite banii pe care i-au primit de la contribuabil. Îmi imaginez ce va fi atunci când Harry și Meghan vor fi eliminaţi de pe lista membrilor familiei regale”.

„Cred că dorinţa reginei care a vrut să țină familia împreună din totdeauna, din motive sentimentale, acum la vârsta ei nu și-ar dorit cu adevărat schimbări majore, ceea ce cred că este de înțeles. Doar Charles ar mai putea face asa şi o va face”, spune experul.

Angela Levin este de părere că prințul Charles va prelua toate atribuțiile acum că tatăl său a murit

Ea a adăugat: „El va însoți și regina, se spune că va fi prezentă la deschiderea Parlamentul pe 11 mai, iar prințul Charles o va însoți.

„Cred că, deși vrea să-și îndeplinească îndatoririle, va face un pas înapoi, chiar mai mare, va fi destul de greu să revii după pandemie și toată izolarea. De fapt, va fi recunoscătoare la un moment dat că fiul ei  va prelua conducerea, luând măsuri importante în numele Familiei Regale”, deşi, încă nu se cunoaște reacția membrilor familiei vizați cu privire la faptul că nu vor mai primi bani degeaba şi că trebuie să muncească pentru a-i merita, scrie Express.


Accesează: