Prima plajă urbană artificială din România. Unde se află complexul unic în Europa

Prima plajă urbană artificială din România. Unde se află complexul unic în Europa

Lagoon Park Bucharest, prima plajă urbană artificială dintr-o capitală europeană, este un proiect realizat de dezvoltatorul imobiliar Forty Management și se va deschide miercuri, 12 iunie.

Lagoon Park Bucharest, prima plajă urbană artificială unică în Europa

Complexul, format din restaurante și peste 1000 de șezlonguri, este o investiție care se  ridică la 33 de milioane de euro.

„Lagoon Park Bucharest înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 mp într-o oază urbană verde“, a declarat Lucian Azoiței, CEO al Forty Management.

Lagoon Park Bucharest. Sursa foto: https: lagoonpark.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, include „o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, 1.150 de șezlonguri și umbrele, 2 restaurante, 280 de locuri de parcare publice, o expoziție auto Lexus și nenumărate alte facilități, de la sporturi nautice până la propriul nostru radio, LagoonRadio”, a mai spus Lucian Azoiței.

Lagoon Park Bucharest. Sursa foto: https: lagoonpark.ro.

Unde se află plaja urbană și cât costă un șezlong

Complexul este o zonă de agrement destul de costisitoare, prețul pentru un șezlong diferă în funcție de zi și serviciile pe care le doriți. Costul pornește de la 120 de lei/persoană și poate ajunge până la 1900 de lei, așa cum apare pe site-ul oficial.

Intrarea pentru sâmbătă și duminică este de 140 de lei/persoană. În cursul săptămânii 120 de lei/persoană. Prețurile includ TVA. Mai multe date despre alte detalii cu privire la bilete, puteți analiza pe site-ul oficial al complexului.

 Sursa foto: https: lagoonpark.ro.

Lagoon Park Bucharest se află în zona de Nord a Bucureștiului, pe strada Coralilor, nr 18. Portofoliul Forty Management include în acest moment opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City și 11 proiecte de tip Public Access Lagoon, ce vor fi dezvoltate în alte șase țări - Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Franța și Spania, la care se adaugă trei hoteluri de lux cu un număr total de 702 de camere – Radisson Lagoon și Central District Hotel - Crest Collection la București, alături de hotelul Swisshotel Hotel din cadrul Lagoon City Budapesta.