Evenimentul Zilei > Sport > Ioan Niculae a fost condamnat, iar angajații țipă după bani. Ce le-a promis Dani Coman
Ioan Niculae a fost condamnat, iar angajații țipă după bani. Ce le-a promis Dani Coman

Ioan Niculae a fost condamnat, iar angajații țipă după bani. Ce le-a promis Dani Coman

Ioan Niculae a primit o condamnare de cinci ani, jucătorii de la Astra Giurgiu au rămas cu salariile neplătite.

Ioan Niculae a fost condamnat la 5 ani cu executare în dosarul Interagro, iar Astra Giurgiu are emoții. A devenit o obișnuință în ultimii ani ca jucătorii „alb-negrilor” să fie plătiți cu întârziere. La fel s-a întâmplat și în acest sezon, dar acum situația pare critică. Pentru că Niculae nu mai are timp și chef defotbal. Iar viitorul grupării care a câștigat campionatul intern în anul 2016 este nesigur.

Ioan Niculae a fost condamnat, fotbaliștii așteaptă salariile

Croatul Dario Canadjija, mijlocaș defensiv la gruparea giurgiuveană, a vorbit în presa din țara natală despre problemele financiare de la Astra. „Noi, jucătorii, ştim că patronul a fost judecat şi am primit vestea condamnării. Dani Coman a vorbit cu noi şi ne-a spus că nu sunt probleme. Clubul își continuă activitatea. Oricum, patronul nu se băga la echipă şi nici nu discuta cu jucătorii.

Am luat contact cu el doar la începutul sezonului. Vom vedea ce se va întâmpla. Cert e că preşedintele a respectat tot ce ne-a promis până acum. Cred că se va întâmpla la fel şi în viitor.” A spus Dario pentru index.hr.

Ziua în care se plătesc salariile nu poate fi anticipată de jucători

El a explicat că la Astra nu știi niciodată când ei salariul. Dar că restanțele au fost plătite întotdeauna. „E o întârziere mică la plata salariilor, dar asta se întâmplă de câţiva ani aici. Uneori, nu ne dau salariile două luni, iar apoi plătesc totul. Băieţii care joacă aici dinaintea mea au înţeles cum merg lucrurile.

Aici se dau bonusuri pentru ultima victorie, de exemplu. E adevărat că acum nu suntem plătiţi de două luni, dar ştiu că în Turcia se întâmplă la fel, la cluburile mari, care au restanţe spre jucători şi de cinci luni. Aşa merg lucrurile în aceste ţări”. A mai afirmat mijlocașul din Croația.