Evenimentul Zilei > Social > S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou! Este fiul unui mare fost fotbalist
S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou! Este fiul unui mare fost fotbalist

S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou! Este fiul unui mare fost fotbalist

Miercuri, în timp ce trenul se apropia cu viteză în staţia Dristor 1, o fată a sărit  pe linia metroului. Un bărbat i-a sărit în ajutor. Acum s-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou.
S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou!  Incidentul a avut loc în staţia Dristor 1, din Capitală. O adolescentă de 15 ani a încercat să-şi ia viaţa. A ales momentul când părinţii ei divorțau într-o sală de judecată. Asta le-a povestit celor doi tineri care au salvat-o.

S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la metrou

Miercuri, în timp ce trenul se apropia cu viteză în staţia Dristor 1, o fată a sărit  pe linia metroului. Un bărbat sare în ajutor. Fata este trasa pe peron în ultima clipă. Salvatorii sunt studenta Alexandra și Răzvan Lupu. Ei sunt cei care au remaract că fata vrea să îşi se sinucidă.
Jurnalistul Vitalie Cojocari a scris pe Facebook despre cei doi tineri care au salvat-o pe fată. Unul dintre ei este Razvan Lupu. Nimeni altul decât fiul fostului fotbalist Dănuţ Lupu.

S-a aflat cine este persoana care a salvat adolescenta de la sinucidere

„Ce s-a întâmplat la metrou?
Cazul tinerei salvate milimetric din fața trenului.
A fost foarte mult interes pe acest caz, foarte multă lume a încercat să găsească explicații, justificări. Oamenii au avut întrebări…
Iată ce povestesc cei doi salvatori care au scos-o pe adolescentă la milisecundă din fața trenului”, a scris jurnalistul.

Jurnalistul a redat cronologic firul evenimentului:

„Ieri, 10 februarie 2021. Stația Dristorului 1. Ora 15.35. O studentă, Alexandra, a coborât la metrou și a văzut o adolescentă care a sărit de pe peron pe calea de rulare.
A reușit să treacă peste șoc. A strigat spre adolescentă, iar strigătul i-a fost salvator. Fetița s-a întors spre ea și i-a întins mâna. Era o mână care cerea ajutor.
Nu ar fi reușit singură să o scoată de acolo.
Din fericire, în același timp un alt salvator i-a întins mâna fetiței. Este Răzvan Lupu, fiul fotbalistului Dănuț Lupu.
Șansa face ca Răzvan să fi decis ieri că ar fi bine să-și lase mașina acasă. A coborât la metroul, în stația Dristor 1. A auzit țipătul și a crezut inițial că femeia din fața sa și-a scăpat telefonul pe șine.
S-a dus s-o ajute, dar în secunda doi a realizat ce se întâmplase: o femeie încerca să tragă de pe șinele metroului nu telefonul, ci o fetiță.
”Am acționat pur și simplu din instinct”, povestește Răzvan Lupu. Instinctul i-a spus că trebuie să tragă cu putere mâna întinsă de fetiță.
A tras. Suficiente de tare cât să o scoată din fața metroului care intra chiar în acel moment în stație. Trenul a atins-o pe adolescentă, dar nu i-a provocat niciun rău. Acum aceasta se află sub supravegherea medicilor.
Alexandra spune că primul lucru pe care i l-a cerut fetița a fost… o îmbrățișare. ”I-am oferit alinare, am vorbit cu ea”, spune salvatoarea. ”Înțeleg că avea traume din cauza divorțului părinților”, spune și salvatorul Răzvan.

Sunt doi oameni providențiali care au fost astăzi eroi.

O studentă care a avut prezența de spirit să strige și să întoarcă din drumul său un suflet rătăcit. Un tânăr care și-a lăsat mașina acasă și a fost acolo cu suficientă putere cât să prevină o tragedie.
Numiți această succesiune de întâmplări cum vreți, soartă, Dumnezeu, noroc, oameni buni, întâmplări fericite… Cert este că avem o fetiță salvată miraculos și apoi mângăiată de doi oameni care s-au întâlnit accidental în Metroul din București”, a concluzionat jurnalistul.