Evenimentul Zilei > Justitie > Incredibil ce se întâmplă în cazul Caracal. Detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă
Incredibil ce se întâmplă în cazul Caracal. Detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă

Incredibil ce se întâmplă în cazul Caracal. Detalii înfiorătoare despre Gheorghe Dincă

Este strigător la cer ce se întâmplă în cazul Caracal. În timp ce Gheorghe Dincă sfidează instanța, familia Alexandrei este sancționată cu amenzi

După primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, mama Alxandrei aduce acuzații grave.

Termenul a avut loc miercuri, 21 octombrie 2020, iar la ieșirea din sala de judecată de la Tribunalul Olt, Tudoriţa Măceşanu, mama Alexandrei, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, a făcut public faptul că a mai primit încă o notificare de plată

Este „amenda“ care s-a adăugat și altora, după fiecare contstație pe care a depus-o,  fiecare contestaţie fiind, de altfel, sancţionată.

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a ieșit extrem de dezamăgită din sala de judecată a Tribunalului Olt.

Fiecare contestație, sancționată cu amendă

Femeia a ținut să precizeze faptul că fiecare contestaţie pe care o depune în dosar este sancţionată, practic, cu o „amendă“.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează.

„Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul.

Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, care a și arătat ultima notificare de plată.

Femeia vorbește, de fapt, despre cheltuielile de judecată pe care contestatarii trebuie să le achite în cazul respingerii solicitării lor.

Gheorghe Dincă a sfidat judecătorii

La înfățișarea de miercuri, atitudinea presupusului criminal din cazul Caracal s-a schimbat radical față de celelate înfățișări.

Martorii, care au participat la ședința de la tribunal, susțin că, dacă în alte confruntări, Gheorghe Dincă a avut o atitudine defensivă, lucurile s-au schimbat radical la termenul de miercuri.

Martorii vorbesc despre faptul că Dincă a fost foarte sfidător la adresa judecătorilor, dar și atunci când a fost confruntat cu familia Măceșanu.

Pentru Tudorița Măceșanu revederea cu Gheorghe Dincă a fost foarte dificilă, lucru recunoscut de femeie. Cum procesul este unul foarte lung, astfel de momente vor fi mult mai dese.

Mama Alexandrei Măceşanu a declarant, la ieșirea din sala de judecată: „Mulţumesc statului român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează!“

Mama Alxandrei: „Mulțumesc statului român!”

Tudoriţa Măceşanu le-a arătat jurnaliştilor prezenți la ieșirea din sala de judecată în care a avut loc primul termen în cazul Caracal, ultima notificare, primită în urma contestaţiei respinse.

Mama victimei lui Gheorghe Dincă a făcut public faptul că a primit o nouă notificare de plată, „amenda“ adăugându-se altora, fiecare contestaţie fiind, de altfel, astfel „sancţionată“, consideră femeia.

Concret, Tudoriţa Măceşanu a ieşit dezamăgită din sala de judecată a Tribunalului Olt, unde miercuri, 21 octombrie 2020, a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Mama Alexandrei a dat din nou ochii cu bărbatul acuzat că i-ar fi omorât fiica, inculpatul Gheorghe Dincă având, de această dată, o atitudine sfidătoare.

Statul român „încurajează traficanții”

Dincolo de cele petrecute în sală, Tudoriţa Măceşanu a ţinut însă să sancţioneze faptul că fiecare contestaţie pe care o depune în dosar este sancţionată, practic, cu o „amendă“.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Dacă se poate aşa ceva în ţara noastră!? Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a declarat mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată.

În fapt este vorba de cheltuielile de judecată pe care contestatarii trebuie să le achite în cazul respingerii solicitării lor.

Cele două familii, ale Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, au făcut mai multe astfel de contestaţii, pentru fiecare solicitare respinsă fiind obligaţi la plata cheltuielilor ocazionate de procesul de judecare.

 


Noi dezvăluiri în cazul Caracal. I s-a pus gând rău lui Gheorghe Dincă? „Coronavirusul sau ceva îl va doborî”

Șoc total în Dosarul Caracal. Surpriză totală pentru Dincă. Ce au decis judecătorii

 

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: