Evenimentul Zilei > Actualitate > Mesaj disperat al familiei Alexandrei Măceșanu! ”Alexandra nu a fost ucisă de Dincă”
Mesaj disperat al familiei Alexandrei Măceșanu! ”Alexandra nu a fost ucisă de Dincă”

Mesaj disperat al familiei Alexandrei Măceșanu! ”Alexandra nu a fost ucisă de Dincă”

La un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, tânăra din Caracal despre care procurorii DIICOT susțin că ar fi fost ucisă de criminalul Gheorghe Dincă, Alexandru Cumpănașu susține că fata nu ar fi moartă.

”La un an de la răpirea Alexandrei transmit câteva mesaje clare din partea familiei: Alexandra nu a fost omorâtă de Dincă! Chiar dacă șansele scad odată cu timpul, simțim că Alexandra este în viață. Pentru că este o luptătoare! Suntem o familie cu demnitate care nu face circ și specatcol Durerea noastră este imensă dar este a noastră! Mulțumim tuturor celor care ne-au încurajat și susținut în acest an‼️ Îi mulțumim varului nostru pentru TOT ce a făcut în acest an pentru Alexandra și ne pare rău pentru multele greutăți pe care i le-am creat lui și familiei lui!”, a scris Cumpănașu pe Facebook.

Fostul candidat la funcția de președinte le-a transmis un mesaj și dușmanilor săi care, în ultimul an, l-au criticat că se folosește de imaginea Alexandrei.

”Tuturor celor care ne-au criticat sau judecat atât pe noi cât și pe Alexandru le transmitem atât: Dumnezeu are grijă de fiecare pentru faptele lui‼ Noi nu dorim răul nimănui dar le dorim ca în astfel de momente grele sa aibă și ei un văr cum avem noi dar mai bine să-i ferească Dumnezeu de astfel de momente!

Curajul fetei noastre vrem să ajute pe cât mai mulți aflați în situația ei sau care se lovesc de nedreptățile de astăzi! Luni, finalizăm formalitățile pentru înființarea Asociației Alexandra Macesanu! Nu vrem nimic pentru noi sau vărul nostru. Tot ce se va primi va fi dăruit cu dragoste celor care au nevoie! Sunt prea multe familii care au nevoie de ajutor în România”, a mai scris Cumpănașu.

În urmă cu un an de zile, Alexandra Măceșanu, tânăra din Caracal, a fost răpită de Gheorghe Dincă. Fata a apucat să sune la 112 și să ceară ajutor dar cei de la Poliție au râs de ea. Atunci toate instituțiile de forță ale Statului Român s-au făcut de râs. De la polițiști, procurori sau chiar Serviciul de Telecomunicații Speciale au dat din coate a neputință. Polițiștii și procurorii au așteptat să se facă ora șase dimineața să poată interveni la adresa lui Dincă, asta după ce timp de 19 ore au căutat informații. În tot acest timp, STS a pus la dispoziții zone de căutare și nu adresa exactă de unde Alexandra a reușit să sune la 112.