Evenimentul Zilei > Monden > În ce condiții pleacă Alex Bodi din arest la domiciliu. Milionarul nu se lasă!
În ce condiții pleacă Alex Bodi din arest la domiciliu. Milionarul nu se lasă!

În ce condiții pleacă Alex Bodi din arest la domiciliu. Milionarul nu se lasă!

Alex Bodi a fost plasat în arest la domiciliu, dar nu în orice domiciliu. Este vorba de o proprietate de lux care valorează peste 1 milion de euro.

Milionarul Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, pleacă cu capul sus din arest. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu, dar nu acesta este punctul principal vizat de media, ci unde mai exact a fost plasat acesta.

Pentru că întotdeauna i-a plăcut opulența, Alex Bodi nu face rabat nici de această dată: locația în care a fost plasat în arest la „domiciliu” se află în județul Ilfov și valorează nu mai puțin de 1 milion de euro.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se bucură deja de condiții incredibile de „arest la domiciliu”. O casă plină de lux și opulență, la care alte persoane care au trecut prin arest nici nu pot să viseze, îi stă la dispoziție milionarului, care se pare că nu-și petrece timpul singur, ci alături de Daria Radionova, rivala Biancăi și o fostă de a sa.

La vila de lux în care își va petrece următoarea perioadă erau deja parcați doi bolizi de peste 100.000 de euro fiecare, puși la dispoziția lui Alex Bodi.

Daria Radionova și Alex Bodi au împodobit primul lor brad de Crăciun

Se pare că sunt șanse ca cei doi parteneri să nu petreacă acest Crăciun împreună, potrivit afirmațiilor făcute de Daria Radionova într-o postare pe Instagram zilele trecute.

Ea a explicat că trebuie să rezolve unele lucruri peste granițe: „Crăciunul nu-l fac în România, nici măcar la Londra. Voi fi plecată cu munca și voi călători câteva zile. Sper să pot petrece de Revelion cu cei iubiți, dar de Crăciun sigur nu”, a spus Daria Radionova.

Alex Bodi, eliberat din arest

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, acuzat alături de nașul său, Adrian Tâmplaru, de trafic de persoane, proxenetism și șantaj, a fost eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranță din Craiova, împreună cu alți doi locotenenți ai grupării. El a fost plasat în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile.

„In baza art. 425 ind.1 alin. 7 pct. 2 lit. a C.pr.pen. raportat la art. 204 C.pr.pen; Respinge contestatiile declarate de inculpatii Bogdan Mihnea Ciprian, Gidea Mircea Andrei, Judele (fost Nicola, Vecerdea) Florin Adrian, Timplaru Constantin Adrian, Vasile Andrei Ionut, Nicolae Andrei Alin si Pasmac (fost Ceausu) Florin Ionut, impotriva incheierii nr. 228/2020 pronuntata in sedinta din camera de consiliu de la 09.12.2020 de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Dolj, ca nefondate”, se arată în sentința Curții de Apel Craiova, conform Cancan.