Evenimentul Zilei > Social > Impresarul vedetelor a murit din cauza COVID-19. Și soția lui este internată în spital
Impresarul vedetelor a murit din cauza COVID-19. Și soția lui este internată în spital

Impresarul vedetelor a murit din cauza COVID-19. Și soția lui este internată în spital

Lucian Ionescu, cunoscut drept „impresarul vedetelor” de către lumea bună a României, a fost răpus de Covid-19.

Lucian Ionescu, cunoscut în lumea mondenă a României drept „impresarul vedetelor”, a murit din cauza Covid-19 la vârsta de 63 de ani.

Celebrul impresar era internat în stare gravă la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, din Capitală.

Fiul său a fost cel care a făcut anunțul pe o rețea de socializare. Încă de acum câteva zile, medicii care îl supravegheau erau destul de rezervați cu privire la starea sa de sănătate.

„Aș vrea să vă spun că tata a murit”

„Bună ziua și sărbători fericite. Acesta nu este Lucian, ci este fiul sau. Aș vrea să va spun că tatăl meu Lucian a murit. Era un om foarte sfânt și cu siguranță a ajuns la Dumnezeu Cel Mare și Sfânt. Aș vrea să va rog să va rugați pentru sufletul său dacă se poate. Din nou sărbători fericite și o zi bună”, a fost mesajul fiului lui Lucian Ionescu.

Impresarul se afla în categoria celor vulnerabili la COVID-19, având o greutate destul de mare. Din păcate, acesta suferea și de diabet. Şi soţia acestuia, Janine, e internată în prezent la Spitalul Victor Babeş.

Și fiica impresarului și-a luat „adio” de la părintele său prin intermediul unui mesaj postat tot pe o rețea de socializare.

„Vreau doar să știi că ești în sufletul meu și că o să te iubesc toată viață mea! Dumnezeu să te primească în ceruri acolo unde îți este locul! Dumnezeu să te ierte tată! Sufletul meu și inima mea ! Doare atât de tare încât efectiv nu știu ce să fac să te aduc înapoi!”, a fost mesajul lui Anne-Marie.

Lucian Ionescu a fost impresarul mai multor vedete din România printre care Elena Cârstea, Andreea Bălan, Andra sau trupele Candy şi Krypton.

Care este situația Covid-19 în România?

Până astăzi, 26 decembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 613.760 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

536.332 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.387 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.