Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali rupe tăcerea. Ce spune despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Gigi Becali rupe tăcerea. Ce spune despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Gigi Becali rupe tăcerea. Ce spune despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

După ce antrenorul Laurențiu Reghecampf a anunțat oficial că va divorța de Anamaria Prodan, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a și reacționat. Este de notorietate relația foarte tensionată dintre impresară și patronul FCSB. 

Antrenorul Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf, a dezvăluit că se va despărți de Anamaria Prodan, după ce oficial a făcut toate demersurile pentru a rupe legătura cu femeia de 48 de ani.

Însă, chiar dacă în ultimele luni prin toate aparițiile sale media Anamaria Prodan a negat faptul că Laurențiu Reghecampf are o relație cu o altă femeie și nici nu se pune problema de vreun divorț, în cele din urmă soția fostului tehnician al FCSB a admis și a oferit amănunte despre inițiativa soțului ei.

Prima reacție a lui Gigi Becali despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. „Nu vreau să mă bag eu în familia omului! E treaba lui ce vrea să facă!”
Cunoscut ca un apropiat al lui Laurențiu Reghecampf, dar și ca un inamic al soției acestuia, Gigi Becali s-a rezumat să vorbească la ProSport despre anunțul pe care l-a făcut fostul său antrenor.

„Așa este cel mai bine”

„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a afirmat Gigi Becali.

Laurențiu Reghecampf și iubita sa Corina Caciuc a trecut deja la următorul nivel. Tânăra s-a mutat în casa lui Reghe imediat ce acesta a depus actele prin care a demarat divorțul de Anamaria Prodan. Mai ales că cei doi vor deveni părinți.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: