Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali exultă. Cota unui jucător de la FCSB a explodat în doar câteva luni. Poate fi marea lovitură
Gigi Becali exultă. Cota unui jucător de la FCSB a explodat în doar câteva luni. Poate fi marea lovitură

Gigi Becali exultă. Cota unui jucător de la FCSB a explodat în doar câteva luni. Poate fi marea lovitură

Octavian Popescu este unul dintre jucătorii care au impresionat la FCSB în acest sezon, iar finanțatorul poate da o lovitură financiară.

Gigi Becali a dispărut din viața publică, în ultima vreme, dar latifundiarul din Pipera nu și-a luat mâna despre cea mai importantă afacere pe care o deține: FCSB. Finanțatorul ar putea să dea o mare lovitură financiară cu Octavian Popescu, jucător care va împlini 18 ani la data de 27 decembrie. Ex-jucătorul celor de la CS „U” Craiova a reușit să se impună la gruparea „roș-albastră” și este de așteptat ca în sezonul viitor să ajungă un titular constant.

I-a explodat cota

La începutul acestei stagiuni, Popescu era cotat de siteul transfermarkt.com la 50.000 de euro. Cota lui a crescut simțitor, iar în prezent este evaluat la 350.000 de euro. Beniamin Popescu, tatăl tânărului jucător, a vorbit despre calitățile pe care le are fiul său:

„Am mare încredere în el! Seamănă cu mine, e arțăgos, îmi place că nu se sperie de joc, e lucid, nu se panichează și gândește jocul. E cel mai important la un jucător: inteligența”, a spus Popescu senior, și el fost fotbalist.

Mihai Rotaru nu a crezut în capacitatea lui Popescu de-a ajunge mare fotbalist

Cei de la Craiova l-au scăpat printre degete pe Octavian Popescu, pentru că finanțatorul Mihai Rotaru nu a vrut să-i mărească salariul unui tânăr de perspectivă. Despre această situație a vorbit Ioan Becali, care a spus că patronul oltenilor nu a fost hotărât să-l țină pe Popescu, pe care l-a cedat pentru că nu a crezut în potențialul lui.

„Octavian Popescu a plecat de la Craiova după ce am discutat cu Mihai (n.r. – Mihai Rotaru, patronul de la U Craiova) și i-am spus că trebuie să-i mărească salariul copilului. I-am zis să i-l facă undeva la 2000-2500 de lei pe lună, pentru că avea doar 600 de lei! Din păcate pentru el, Mihai nu a crezut în potențialul mare pe care-l are Octavian”, a spus fostul impresar pentru „Fanatik”.