FCSB a fost pusă la pământ de CFR Cluj când îi era fotbalul mai drag. Două mari erori de arbitraj în 2 minute

FCSB a fost pusă la pământ de CFR Cluj când îi era fotbalul mai drag. Două mari erori de arbitraj în 2 minute

CFR Cluj a reușit să reducă diferența de puncte care o despărțea de FCSB, după succesul obținut, duminică, pe teren propriu.

CFR Cluj, campioana ultimelor trei sezoane, s-a impus, duminică, pe teren propriu, în partida cu FCSB, ce a contat pentru etapa a 13-a a Ligii I, scor 2-0. Scorul a fost deschis de Ciprian Deac, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 37, iar în repriza secundă, Valentin Costache a rezolvat soarta jocului, în minutul 73. Oaspeții au solicitat o lovitură de la 11 metri, în minutul 2, după ce mingea l-a lovit în mână pe Mario Camora, în careu, dar arbitrul Istvan Kovacs a lăsat jocul să meargă mai departe.

În primul minut, Mateo Susici de la CFR l-a călcat pe Darius Olaru, dar nu a primit avertisment, deși s-ar fi impus chiar și o eliminare. Până la final, „centralul”nu s-a zgârcit la cartonașe și i-a avertizat cu „galben” pe „feroviari”, de 9 ori, și pe cei de la FCSB de 3 ori. Ardelenii au reușit să întrerupă o serie de șapte victorii consecutive obținute de adversari.

Ne puteți urmări și pe Google News

În clasament, „roș-albaștrii” sunt lideri, cu 30 de puncte, urmați de CS „U” Craiova (28 și un meci mai puțin disputat) și CFR Cluj (27).

„Eu nu vreau să vorbesc despre arbitraj”

Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB, nu și-a ascuns supărarea la finalul confruntării din Gruia. „E o înfrângere dureroasă. Am controlat jocul în cea mai mare parte. Experiența celor de la CFR și-a spus cuvântul. E un sentiment neplăcut, trebuie să trecem repede peste acest moment. Mai avem două meciuri din acest an din care trebuie să obținem 6 puncte.

Eu nu vreau să vorbesc despre arbitraj, îi las pe cei care sunt în măsură. Sunt prea supărat să deschid acest subiect. Să decidă cine trebuie.

Perioada lui Coman de inactivitate se vede. Calitatea lui nu poate fi pusă la îndoială, mai are de muncit însă. La golul doi, a fost o lipsă de comunicare. E o greșeală care se întâmplă în timpul jocului. Apoi, n-am mai avut puterea să revenim”, a spus tehnicianul.