Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali a dispărut total din viața publică și s-a transformat radical. Este de nerecunoscut
Gigi Becali a dispărut total din viața publică și s-a transformat radical. Este de nerecunoscut

Gigi Becali a dispărut total din viața publică și s-a transformat radical. Este de nerecunoscut

După câteva luni de absență a explicat ce l-a determinat să nu mai vorbească seară de seară la televiziunile de sport.

Gigi Becali a dispărut brusc din viața publică și nu a mai vrut să vorbească despre FCSB, echipa pe care o finanțează și care l-a dezamăgit profund în ultimii ani („roș-albaștrii” au câștigat ultimul titlu în 2015). Latifundiarul din Pipera nu a oferit prea multe explicații înainte de-a refuza să mai răspundă la telefoanele primite din partea jurnaliștilor. Fără să fie doar o coincidență, perioada de absență a fost benefică pentru echipa lui Toni Petrea care a reușit să ajungă lideră în Liga I.

Înfrângerea suferită în runda a 13-a, cu CFR Cluj (scor 0-2), i-a coborât pe „roș-albaștri” pe locul secund. Însă, Becali nu a avut reacție pe această temă. În schimb, machidonul a acordat un interviu pentru siteul lumeacredintei.com. Becali a explicat de ce a renunțat la obiceiurile nocive pentru echipă, pe care le-avut mulți ani.

„Nu e o boală psihică, ci este lucrarea dracilor”

„La mine, o zi fără biserică și fără liturghie nu mai poate fi. De ce crezi că eu nu mai vreau să apar în public? Pentru că dacă o să ies o să fac grăire de rău și cad în slavă deșartă, trufie, mândrie. Eu, dacă mă apucam să țin post de mâncare și mă apucam totodată să vorbesc vrute și nevrute, degeaba țineam eu post și mergeam la biserică. Eu mă otrăveam tot”, a afirmat Gigi Becali. Finanțatorul a continuat:

„Se spune că omul are depresie. E bolnav, are depresie. Dar, de fapt, nu are depresie. Nu e o boală psihică, ci este lucrarea dracilor care îți bagă și îți aduc toate mizeriile în cap pentru păcatele pe care le-ai făcut.

Acum nu se poate decât numai cu Hristos, Spovedanie, Împărtășanie, rugăciune. Acum sunt vremuri grele și cade lumea. Dar cad și mă ridic. Pentru că Dumnezeu iartă greșelile noastre de 70 de ori câte 7, adică infinit”, a mai declarat Becali pentru sursa citată.