Gheorghe Hagi (56 de ani) ar putea să plece de la FC Viitorul și să preia o altă echipă. Înainte de începutul acestui sezon, „Regele” s-a retras de pe banca tehnică a formației pe care o patronează. Și a decis să se ocupe mai mult de partea administrativă a clubului. Acum, Hagi se gândește să revină în fotbal ca antrenor.

Dar la un club din străinătate. El a mai avut oferte în trecutul recent, dar până acum nu a bătut palma cu nicio echipă. A refuzat o ofertă consistentă, care i-ar fi adus un venit salarial uriaș, de 10 milioane de euro pe an.

Gheorghe Hagi vrea să plece de la FC Viitorul

Președintele celor de la FC Viitorul, Gică Popescu, a anunțat că fostul decar al naționalei ar putea să înceapă un nou proiect din vară. „Gică a avut oferte în iarnă, care s-ar putea relua și în vară. Pentru că echipa respectivă nu a pus un antrenor nou, ci unul de la echipa a doua. A avut și o propunere de la o formație aflată în primele 6 campionate din Europa.

Hagi dorește să ia o echipă din sezonul următor. A zis. Gata, îmi ajunge un an! Va rămâne în Europa. A avut o ofertă uriașă, pe bani mulți, dar nu din Europa, și a refuzat-o Din punct de vedere financiar era foarte bine. Aproape de 10 milioane de euro pe an. Gică vrea să aibă un proiect care să-i permită să facă performanță.” A anunțat Gică Popescu la Digi Sport.

În străinătate a lucrat la Bursaspor și Galatasaray

În cazul în care cumnatul său va pleca de la Viitorul, „Baciul” va fi cel care va prelua comanda clubului de la Ovidiu. Hagi a mai lucrat în străinătate doar la două cluburi. La începutul carierei, după experiența avută în 2001 la echipa națională, fostul fotbalist a ajuns la Bursaspor. Club turc la care a stat din iulie 2003 până în noiembrie 2003.

Apoi a antrenat la Galatasaray Istanbul, în două mandate (martie 2004 – mai 2005 și octombrie 2010 – mai 2011).