Evenimentul ZileiSportGheorghe Hagi, lovituri financiare în serie la Viitorul. „Regele” vinde jucători și face bani

Gheorghe Hagi, lovituri financiare în serie la Viitorul. „Regele” vinde jucători și face bani

Gheorghe Hagi, lovituri financiare în serie la Viitorul. „Regele” vinde jucători și face bani
Gheorghe Hagi are ocazia să adauge 1 milion de euro la visteria clubului FC Viitorul, dacă se va despărți de atacantul Lukassen.

Gheorghe Hagi se pregătește să facă iarăși bani la FC Viitorul. Finanțatorul dobrogenilor este foarte aproape să-l vândă pe Kevin Lukassen (27 de ani). Atacantul olandez este dorit în Turcia, de Dan Petrescu, la formația Kayserispor. Mutarea s-ar perfecta pentru aproape 1 milion de euro, conform prosport. 

Profitul făcut de Gică Hagi pentru acest transfer este substanțial în condițiile în care jucătorul olandez a venit liber de contract de la Poli Iași. În acest sezon al Ligii I, Lukassen a marcat de 7 ori în 17 partide. După evoluțiile sale, Lukassen intrase și în atenția lui Gigi Becali, care l-ar fi dorit la FCSB. La Kayserispor, Dan Petrescu are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. La formația prfegătită în trecut și de Marius Șumudică mai evoluează Cristi Săpunaru, Silviu Lung jr. și Denis Alibec.

Gheorghe Hagi a câștigat bani în această iarnă la Viitorul

În această pauză competițională, clubul lui Gheorghe Hagi a mai încasat 500.000 de euro după ce Gabi Iancu a fost vândut în Rusia. Akhmat Grozny este clubul care i-a plătit clauza de reziliere. De asemenea, Virgil Ghiță, căpitanul celor de la FC Viitorul, ar putea fi vândut și el. Fotbalistul are ofertă din Ungaria, de la Ferencvaros. Maghiarii sunt dispuși să plătească suma de 800.000 de euro.

Înainte de debutul actualului sezon, Gheorghe Hagi a decis să iasă din lumina reflectoarelor. „Regele” a renunțat la funcția de antrenor, pentru a se ocupa mai mult timp de partea administrativă. Hotărârea nu a fost una inspirată pentru club. A fost instalat ca principal spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera. Din cauza rezultatelor proaste, Hagi a decis să renunțe la tehnicianul spaniol. În locul său a fost numit Mircea Rednic.


De ce şi-a dat Gică Hagi demisia? În 2009, acolo poate fi găsită explicaţia gestului său

Ce boală are un nume greu din fotbalul românesc? Au apărut primele reacţiiAccesează: