Antrenorul principal al grupării emiliene a apreciat calităţile tehnice ale fostului vârf al Universităţii Craiova şi capacitatea acestuia de a-şi depăşi cu uşurinţă, adversarii direcţi, prin dribling, dar a cerut, pe de altă parte, mult mai multă concentrare pe faza de finalizare.

Ce îi cere Parma lui Mihăilă

„Atunci când a sosit la Parma, Valentin Mihăilă era accidentat. Cred că jocul lui s-a îmbunătăţit în mod semnificativ, dar mai are încă de progresat. A reuşit să creeze multe ocazii în faţa porţii adverse, însă e nevoie să şi materializeze aceste oportunităţi de a marca” a fost mesajul lui Roberto D’Aversa pentru fotbalistul de 1,77 metri.

Massimo Barbuti, un fost jucător important al trupei galben – albastre, a remarcat, la rândul său, disponibilitatea la efort a internaţionalului din ţara noastră şi viteza impresionantă a acestuia.

„Parma a achiziţionat câţiva jucători tineri şi promiţători. L-am văzut jucând pe Zirkzee şi mi-a lăsat impresia că e un fotbalist de calitate. Mihăilă are, de asemenea, evoluţii bune şi arată multă personalitate în joc. D’Aversa e un antrenor excelent şi ştie ce să facă şi unde e nevoit să-şi aşeze jucătorii pe teren, pentru ca aceşta să dea randamentul maxim” a explicat Barbutti, la sfârşitul ultimei etapei a campionatului din „Cizmă”.

Lukaku se aşteaptă la o replică tare din partea Parmei 

După ce a prins primul unsprezece al Parmei în deplasarea de pe terenul celor de la Spezia, Valentin Mihăilă este anunţat titular şi pentru disputa din această seară, de pe „Stadio Ennio Tardini”, cu liderul Inter Milano.

Chiar dacă echipa fotbalistului român nu a reuşit să obţină nicio victorie de şaisprezece meciuri, golgheterul nerazzurrilor, belgianul Romelu Lukaku, e ferm convins că Parma are forţa de a le face viaţă grea lui şi coechipierilor săi.

„Echipa noastră arată foarte bine, suntem pe primul loc şi ne simţim perfect. Ne gândim cu toţii la meciul cu Parma şi ne aşteptăm la o partidă dificilă” a prefaţat Lukaku bătălia din această seară.