Evenimentul Zilei > Monden > Florin Călinescu impresionat de vocea unui italian. Comentariul cunoscutului actor. VIDEO
Florin Călinescu impresionat de vocea unui italian. Comentariul cunoscutului actor. VIDEO

Florin Călinescu impresionat de vocea unui italian. Comentariul cunoscutului actor. VIDEO

Interpretarea unui concurent de origine italiană l-a impresionat pe cunoscutul om de televiziune Florin Călinescu, în juriul show-ului „Românii au Talent”

Un Italian l-a vrăjit cu vocea sa, pe cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu, la „Românii au talent“. Reacția cunoscutului om de televiziune a fost uimitoare.

Alberto de Blasi este un sicilian în vârstă de 52 de ani care s-a prezentat în emisiunea concurs „Românii au Talent”, sezonul 11. Acesta a interpretat o melodie în limba română, alegând să cânte piesa celor de la Holograf, „Ochii tăi”. Momentul a fost apreciat de jurați, care și-au exprimat aprecierea pentru performanțele acestui interpret italian.

Alberto de Blasi s-a mutat în România de mai mulți ani, după ce s-a îndrăgostit de o româncă. El s-a înscris la show-ul „Românii au talent”, unde a interpretat melodia „Ochii tăi” de la Holograf. Acest lucru i-a impresionat pe jurați care au ținut să-și exprime încântarea.

„Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine”, a spus Andra.

Impresionat de vocea italianului

Florin Călinescu a ținut să comenteze extrem de favorabil prestația cântărețului sicilian, comparându-l cu interpretul de drept al piesei, Dan Bittman.

„Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine”, a spus Călinescu, impresionat de calitățile vocale ale concurentului.

Călinescu îi înțeapă pe marii cântăreți

Iar asta nu a fost tot. Florin Călinescu a ținut să facă aprecieri și la adresa Loredanei Groza și a lui Dan Bittman, spunând că celebri artiști mai dau și rateuri atunci când cântă LIVE.

Nici Andra nu a scăpat de înțepăturile colegului de juriu. Despre ea a zis că „mai scapă câte o notă”.

„Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă”, a spus Florin Călinescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)