Un Italian l-a vrăjit cu vocea sa, pe cunoscutul actor și om de televiziune Florin Călinescu, la „Românii au talent“. Reacția cunoscutului om de televiziune a fost uimitoare.

Alberto de Blasi este un sicilian în vârstă de 52 de ani care s-a prezentat în emisiunea concurs „Românii au Talent”, sezonul 11. Acesta a interpretat o melodie în limba română, alegând să cânte piesa celor de la Holograf, „Ochii tăi”. Momentul a fost apreciat de jurați, care și-au exprimat aprecierea pentru performanțele acestui interpret italian.

Alberto de Blasi s-a mutat în România de mai mulți ani, după ce s-a îndrăgostit de o româncă. El s-a înscris la show-ul „Românii au talent”, unde a interpretat melodia „Ochii tăi” de la Holograf. Acest lucru i-a impresionat pe jurați care au ținut să-și exprime încântarea.

„Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine”, a spus Andra.

Impresionat de vocea italianului

Florin Călinescu a ținut să comenteze extrem de favorabil prestația cântărețului sicilian, comparându-l cu interpretul de drept al piesei, Dan Bittman.

„Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine”, a spus Călinescu, impresionat de calitățile vocale ale concurentului.

Călinescu îi înțeapă pe marii cântăreți

Iar asta nu a fost tot. Florin Călinescu a ținut să facă aprecieri și la adresa Loredanei Groza și a lui Dan Bittman, spunând că celebri artiști mai dau și rateuri atunci când cântă LIVE.

Nici Andra nu a scăpat de înțepăturile colegului de juriu. Despre ea a zis că „mai scapă câte o notă”.

„Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă”, a spus Florin Călinescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)