Evenimentul Zilei > Monden > O mare vedetă, atacată de Florin Călinescu. Totul s-a petrecut la „Românii au talent”
O mare vedetă, atacată de Florin Călinescu. Totul s-a petrecut la „Românii au talent”

O mare vedetă, atacată de Florin Călinescu. Totul s-a petrecut la „Românii au talent”

La ultima ediție a emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu a susținut că nu știe cine este o cântăreață cu milioane de fani.

Este vorba despre celebra Vlăduța Lupău, o cântăreață de muzică populară și de petrecere.

La show-ul ”Românii au talent”, de pe PRO TV,  Florin Călinescu a folosit cuvinte deloc academice despre Vlăduța Lupău. Actorul a citit o știre despre Vlăduța Lupău, iar mai apoi a spus că nu a auzit niciodată de aceasta. În loc să folosească cuvinte care nu jignesc, Florin Călinescu a șocat pe toată lumea.

”Cum e asta, bă? Reacția neașteptată a Vlăduței Lupău după ce Trump a pierdut alegerile în SUA. Cine p**a mea e Vlăduța Lupău?”, a spus actorul.

Alexandra Dinu a susținut și ea că nu a auzit nicioată de Vlăduța Lupău, în timp ce Smiley și Andra, au spus că este vorba despre o celebră cântăreață de muzică populară și de petrecere.

Ultima piesă postată pe youtube, în data de 4 martie are deja peste 4.3 milioane de vizualizări. Ca să vă faceți un calcul legat de veniturile artistei din youtube, trebuie să știți că pentru fiecare 10.000 de vizualizări, canalul plătește în jur de 30 de dolari SUA. Un simplu calcul arată că doar pentru luna martie 2021, și doar pentru această piesa Vlăduța Lupău a încasat peste 12.000 de euro, și doar de la youtube.

Florin Călinescu e posibil să joace un rol. Vlăduță Lupău, ridiculizată

Dialogul a continuat între actorul Florin Călinescu și Andra.

„I-auzi: În seara asta mă respect, vreau ca să mă simt perfect, băieții să îmi danseze, muzica să mă distreze, beau Red Bull și cu whisky, că așa beau toți prietenii, beau și de nimic nu îmi pasă, că așa e viața mai frumoasă”, a citit Florin Călinescu câteva versuri.

Replica Andrei a fost una genială. ”Ce legătură are (n.r. – versurile citite de Florin Călinescu) cu…?”.

Pentru a nu se lăsa mai prejos, Florin Călinescu, a replicat: ”Aaaa, păi înseamnă că eu sunt Hemingway sau Shakespearul p***i mele. Beau că viața-i mai frumoasă…”, a spus actorul.

Un clip postat de Vlăduța Lupău pe yotube, în carer cântă colaje din mai multe piese, alături de Rapsozii Maramureșului, a adunat până în prezent 32 de milioane de vizualizări. A spune în 2021 că nu ai auzit de Vlăduța Lupău este ca și cum nu ai ști cine este Florin Salam.