Evenimentul Zilei > Monden > Pentru ea a divorțat Bill Gates? Shelly Wang a rupt tăcerea. Ce spune de relația cu șeful ei
Pentru ea a divorțat Bill Gates? Shelly Wang a rupt tăcerea. Ce spune de relația cu șeful ei

Pentru ea a divorțat Bill Gates? Shelly Wang a rupt tăcerea. Ce spune de relația cu șeful ei

Tânăra interpretă de origine chineză, despre care s-a speculat că ar fi responsabilă pentru divorțul soților Bill și Melinda Gates a negat orice implicare în acest subiect.

Tânăra Zhe „Shelly” Wang (foto Daily Mail), în vârstă de 36 de ani, despre care s-a spus că ar fi provocat divorțul cuplului Bill și Melinda Gates neagă acuzațiile. Despre Zhe „Shelly” Wang, care lucrează ca interpret pentru fundația patronată de Bill și Melinda Gates, s-a spus că ar fi avut o relație cu fondatorul Microsoft, după cum relatează Daily Mail.

Ea a negat aceste zvonuri, într-o postare pe Weibo, o rețea de socializare chineză. Zhe „Shelly” Wang a respins orice acuzație referitoare la faptul că ar fi la originea divorțului dintre Bill și Melinda Gates, după 27 de ani. Ea a negat orice zvon referitor la faptul că ar fi avut o relație amoroasă cu Bill Gates care ar fi dus la divorț.

Wang e acuzată că ar fi provocat divorțul lui Bill Gates
Wang e acuzată că ar fi provocat divorțul lui Bill Gates

„Am crezut inițial că [zvonul] va dispărea, având surse nefondate. Nu mă așteptam să devină mai nebunesc…De ce să pierdem timpul crezând în zvonuri lipsite de fundament”, a scris ea în mandarină.

De asemenea, tânăra le-a mulțumit prietenilor și apropiaților care au susținut-o și au ajutat-o să risipească informațiile false despre presupusa legătură cu fondatorul Microsoft.

 

Cum a ajuns subiectul speculațiilor

Zhe „Shelly” Wang este traducător profesionist și a lucrat pentru Fundația Gates. Ea este necăsătorită și locuiește în Seattle. Bill și Melinda Gates au anunțat că vor divorța, după o căsnicie de 27 de ani, fără să ofere explicații referitoare la motivele despărțirii. Acest lucru a dat naștere la numeroase speculații.

Iar unele dintre acestea o vizează pe Wang. Aceasta a devenit ținta zvonurilor deși nu pare să aibă nici o legătură cu Bill Gates, în afară de fotografiile pe care le-a postat online de la evenimentele organizate de Fundația Gates, la care a participat ca traducător. Cu toate acestea speculațiile pe seama ei s-au răspândit imediat.

Cine este Zhe „Shelly” Wang

Wang a crescut în orașul portuar chinez Guangzhou, iar mai târziu a imigrat în Statele Unite. Din 2006 până în 2008, a deținut un restaurant în Provo, Utah, conform profilului ei LinkedIn care a fost șters ulterior. Wang a studiat la Universitatea Brigham Young și a obținut diploma de licență în științe în economie de afaceri / managerială în 2007.

Specializată în limbile mandarină, cantoneză și engleză, a continuat să studieze traducerea la Institutul de Studii Internaționale din Monterey. Mai târziu a lucrat ca interpret pentru institut în septembrie 2012. Pentru Fundația Gates se pare că ar fi lucrat ca traducător independent.

Pe lângă cariera de interpret, Wang a lucrat și ca însoțitoare de zbor pentru compania de aviație Delta Airlines, după cum arată postările de pe rețelele de socializare. Înainte de pandemia de COVID a lucrat mai ales pe zborurile dintre SUA și Shanghai.

Divorțul soților Bill și Melinda Gates

Soții Melinda (56 de ani) și Bill Gates (65 de ani) au decis să divorțeze după o căsnicie care a durat în jur de 27 de ani. Divorțul a fost cerut de Melinda care a declarat în cererea de divorț că această căsătorie este „iremediabil ruptă”. Cei doi nu au semnat un acord prenuptial astfel că-și vor împărți averea fabuloasă de 130 de miliarde de dolari, după cum relatează publicația Daily Mail.

Cererea de divorț a fost depusă luni la Curtea Superioară din Washington – King County. Melinda a cerut judecătorului să desfacă această căsătorie „la data menționată în contractul nostru de partaj”. În absența unii acord prenupțial, singurul act care va sta la baza divorțului este contractul de partaj.

Astfel, divorțul va fi pronunțat la data la care cei doi soți vor ajunge la o înțelegere în legătură cu partajul.