Bill Gates divorțează!  Este posibil ca Bill și Melinda Gates să fi semnat un contract prenupțial, dar acesta are mai mult de-a face cu fosta iubită a lui Bill Gates decât cu banii lor.

Câteva surse apropiate cuplului au spus că Bill și Melinda Gates au semnat un contract prenupțial, în timp ce altele au spus că nu există dovezi ale unui document oficial. Singurul acord prenupțial care pare să fie în vigoare nu are de-a face cu banii. Acest lucru este destul de șocant, având în vedere că Bill a fost cel mai bogat om din America când el și Melinda s-au căsătorit în 1994, cu o valoare netă care se apropia deja de 10 miliarde de dolari.

Contract prenupțial

Potrivit Morning Future, Bill și Melinda Gates „au semnat un contract prenupțial care i-a garantat că ar putea petrece un weekend pe an cu fosta sa iubită, Ann Winblad. Ann este un coleg antreprenor, care are o avere cu o valoare netă de aproximativ 5 milioane de dolari.

Mulți spun că aceasta a construit practic Silicon Valley și a fost un investitor timpuriu în Microsoft, așa cum Bill Gates și-a adunat averea. Deși cei doi s-au întâlnit de mai multe ori, se pare că sunt doar prieteni buni – deocamdată.

Una dintre aceste companii cu care a avut contract de consultanță a fost Microsoft, unde l-a cunoscut pe Bill. Cei doi au fost împreună o perioadă de timp nedezvăluită în anii ’80, dar când s-au despărțit, au făcut-o condiții bune și nu s-au căsătorit niciodată.

Perechea a continuat să lucreze împreună la proiecte de-a lungul anilor, colaborând cu ea la Hummer Winblad Venture Partners în 1999. Până în prezent, cei doi au susținut că între ei este doar o relație de prietenie și adesea se menționează cu bunăvoință și nostalgie unul pe  celălalt în interviuri.

Cine este Ann Winblad

Dezvoltator, investitor în capital de risc și femeie de afaceri. Ann Winblad a fost la conducerea a nenumărate companii și start-up-uri și, cu cei aproape 40 de ani de experiență în industria tehnologiei, s-ar putea susține că a construit practic Silicon Valley. Ea este o legendă vie în ecosistemul startup-ului și are un nas pentru descoperirea proiectelor inovative diferit de oricare altul investitor.

Ann Winblad a fost prima, în anii 70, care a văzut că software-ul este viitorul, motiv pentru care a decis să investească în Microsoft. A devenit nu doar investitor, ci și iubită a lui Bill Gates, cu care a rămas prieteni după încheierea relației lor. Prietenia aceea care va dura toată viața. Există o legătură extrem de puternică între cei doi antreprenori și, în anii 90, Newsweek a publicat știrea că Bill Gates și-a făcut soția, Melinda, să semneze un contract prenupțial care i-a garantat că ar putea petrece un weekend pe an cu fostul său.

Winblad este vizionară, eclectică și foarte, foarte hotărâtă…

Să fie motivul despărțirii cuplului Gates?