FCSB a reușit să pună presiune pe lidera CS „U” Craiova, după succesul obținut, luni seară, în deplasare, pe terenul formației Chindia Târgoviște, scor 2-0, în runda a 9-a a Ligii I. „Roș-albaștrii” au deschis scorul prin Iulian Cristea, în minutul 23, și și-au dublat avantajul prin Florin Tănase, în minutul 59.

Gruparea finanțată de Gigi Becali a bifat cea de-a 4-a victorie consecutivă în campionatul intern și se află pe locul al 2-lea al clasamentului, cu un total de 21 de puncte. Pe prima poziție se clasează CS „U” Craiova, cu 24 de puncte.

La final, Iulian Cristea, cel care a deschis scorul, a declarat cu sinceritate că nu știe cu cum a marcat contra Chindiei. „Nici nu știu cu ce am lovit mingea la gol, nu știu dacă am lovit-o cu latul sau cu altceva”, a spus fotbalistul de la FCSB. El a fost ironizat de Helmuth Duckadam, după această afirmație: „Tu n-ai lovit-o cu nimic, te-a lovit ea”, a afirmat „eroul de la Sevilla” la Digi Sport.

„Nu văd acel joc pe care îl aștept de ani de zile”

Fostul mare portar nu este încântat de jocul echipei pregătite de Toni Petrea. Duckadam a constatat că nu există trasee și o exprimare limpede, pentru că fotbaliștii încearcă să se descurce singuri.

„Nu mi-a plăcut FCSB. A câștigat pe merit, dar nu-mi place. FCSB are cel mai bun lot, peste CFR și Craiova, dar nu văd acel joc pe care eu îl aștept de ani de zile. Aici, fiecare joacă pentru el. Dacă până acum l-am lăudat pe Dennis Man, azi nu mi-a plăcut de niciun fel. A fost individualist, n-a dat o pasă azi.

Nu văd trasee clare de joc, nu joacă precum o echipă. Să vezi că domină adversara, să vezi că au scheme…ei joacă din întâmplare, totul e din întâmplare”, a constatat Helmuth Duckadam.