Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre CS U Craiova. Cine este celebrul politician implicat în scandalul momentului
Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre CS U Craiova. Cine este celebrul politician implicat în scandalul momentului

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare despre CS U Craiova. Cine este celebrul politician implicat în scandalul momentului

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre modul în care CS U Craiova a fost primită în Liga a II-a. Acesta a dezvăluit detalii despre implicarea lui Viorel Hrebenciuc în această problemă.

Gigi Becali a vorbit despre așa-zisa implicare a lui Viorel Hrebenciuc în primirea ilegală a CS U Craiova în Liga 2, informează Gsp.

„Da, am auzit și eu că Mihai Rotaru avea lojă în Ghencea și ținea cu Steaua când era la București. Dar nu mai contează. Acum ține cu Craiova, dar face mizerii. Noi l-am primit în Liga 2, deși nu era legal. Olguța Vasilescu și Viorel Hrebenciuc i-au dat echipa Craiovei lui Rotaru. Mi-a zis Hrebenciuc: „Eu i-am dat echipa lui Rotaru. Am vorbit cu Olguța și i-am zis să i-o dea lui.” Băiatul lui Hrebenciuc și Rotaru sunt naș și fin. Noi i-am primit ilegal într-un fel. Trebuia să înceapă din Liga 4, nu din Liga 2. Dar s-a întâmplat asta pentru că l-au distrus pe Adrian Mititelu. Și ca o reparație morală i s-a dat un loc Craiovei în Liga 2. A zis Hrebenciuc „Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru.” Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciuc era puternic în PSD.”, a declarat Gigi Becali.

De asemenea, Becali a vorbit și despre acuzelor de blat ale celor de la CS U Craiova, amintind despre meciul Craiova – Viitorul, scor 0-1, din mai 2017.

„Și acum Rotaru vine și face mizerii. Bagă juniorii în meciul cu Viitorul, ca să câștige Viitorul campionatul, și acum face reclamație cu privire la împrumutul către Astra. Reclamația Craiovei e tardivă. Banii au fost deja returnați la ora jocului cu Astra (n.r câștigat de FCSB cu 2-0).”

Pe 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, să fie dezafiliată provizoriu. 

Meciul FCSB – CSU Craiova are loc duminică de la ora 20:00.