Evenimentul Zilei > Politica > Eugen Tomac, atac la Ponta: „Victoraş, tu cu Tăriceanu pe liste ştiu că ai insomnii”
Eugen Tomac, atac la Ponta: „Victoraş, tu cu Tăriceanu pe liste ştiu că ai insomnii”

Eugen Tomac, atac la Ponta: „Victoraş, tu cu Tăriceanu pe liste ştiu că ai insomnii”

Eugen Tomac a reacţionat, luni după declaraţiile făcute de Victor Ponta, duminică seara, potrivit cărora PMP nu va obţine voturile necesare la alegerile din 6 decembrie pentru a intra în Parlament.

Eugen Tomac i-a răspuns lui Voctor Ponta după ce acesta din urmă a declarat la un post de televiziune că PMP nu va atinge pragul necesar pentru a intra în Parlament.

Eugen Tomac: „A început marea manipulare! Niște golani din politică, de câteva zile, tot promovează o mare minciuna, pe care am mai auzit-o la toate scrutinele electorale, cu scopul de a duce în eroare electoratul PMP.

Mizeria cu PMP nu are nicio șansa au spus-o și alții înaintea voastră și nu ne miră că din disperare tot în PMP loviți.
În loc să vă ocupați să gestionați eșecul care vă paște, atacați PMP. Nicio grijă, iar ultima prostie spusă aseară de Ponta mă face să râd cu hohote. Victoraș, tu cu Dragnea pe liste știu că ai insomnii. Stai liniștit că Tăriceanu este copia fidelă a lui Dragnea și orice ați face tot 4%, ca la locale, veți lua”, a scris liderul PMP pe social media.

Potrivit liderului PMP, partidul său este „singurul partid care are un electorat loial unei cauze în care crede”.

„Singurul partid care are un electorat loial unei cauze în care crede este PMP. Sunt absolut sigur că susținătorii noștri vor fi la vot pe 6 decembrie și ne vor acorda din nou încrederea pentru ca nu i-am trădat niciodată.
Mai ușor cu manipularea din sondaje, așa a plecat ca prostul din politică și Dragnea, cosmetizând sondaje. Cel mai bun sondaj este cel de la ora 21.00 din 6 decembrie.

Nu puteți voi minți și fura cât putem noi vota!
Sfântul Apostol Andrei, ocrotitorul României să ne binecuvânteze pe toți și să ne păzească de tot ce e rău.
La mulți ani, tuturor românilor!”, a concluzionat în postarea sa de pe Facebook.

Victor Ponta a lansat un sondaj misterios în care PMP nu ar mai avea nicio şansă

Victor Ponta a făcut public un sondaj a cărui sursă nu a dezvăluit-o, unde arată că PNL ar obţine 31% din voturi, PSD – 22%, USR-PLUS – 17%, PRO România – 7,8%, UDMR – 5% iar PMP nici nu mai există în opinia sa.

Ponta a mai spus aseară că dacă viitorul guvern va depinde de voturile UDMR – ca de fiecare dată- atunci se angajează să ofere el voturile PRO România pentru învestirea Executivului, şi spune:

”Dacă viitorul guvern va depinde de voturile UDMR, mai bine le dau eu. Sunt politician vechi. (Nu intraţi în Parlament?) Nu, astea sunt visele erotice ale tudoşilor. Majoritatea celor care au votat ALDE vor vota cu PRO România şi vom fi în Parlament. Sigur că va fi un guvern de coaliţie, că nu va face nimeni majoritate. Oricine ar fi premier, că e Ponta, Orban, Cioloş, vreau să deschidă şcolile”, a subliniat Victor Ponta.