Evenimentul Zilei > Politica > Firea, supărată pe toată lumea. Ce a spus despre Victor Ponta
Firea, supărată pe toată lumea. Ce a spus despre Victor Ponta

Firea, supărată pe toată lumea. Ce a spus despre Victor Ponta

Gabriela Firea, primarul general în funcţie, a declarat, duminică, într-o emisiune televizată că Victor Ponta, fostul premier PSD, este precum „un copil ce înjură părinții”.

Gabriela Firea a vorbit, în direct, la România TV cine i-a fost aproape în campania electorală pentru alegerile locale. Primarul general în funcţie a spus despre Călin Popescu Tăriceanu că este un „veritabil domn”.

Despre liderul Pro România, Victor Ponta a spus că „nu a mai avut altă idee decât să îl plagieze pe Klaus Iohannis”,

„Domnul Ponta, şi nu mă voi coborî niciodată la nivelul domniei sale și la atacurile la persoana mea, eu niciodată nu voi putea sa minimalizez o relație trecută.

Da, domnul Ponta urmărește, din păcate, doar scopuri personale, da este un lup singuratic. PSD i-a dat tot ce a fost mai frumos pentru el în politică. Era să ajungă președintele țării, a fost premier, a avut funcții”, a spus Gabriela Firea.

Ea  l-a comparat pe Victor Ponta cu un „copil care înjură părinţii”.

Un politician care doar aruncă venin

„Acum care e sloganul său? O Românie fără PSD. Nu a mai avut altă idee decât să îl plagieze pe Klaus Iohannis? Pentru că președintele spune fără PSD.

Un politician care doar aruncă venin către ceilalți…știți cum este? Ca un copil ce înjură părinții”, a afirmat Firea la România TV.

Cât despre alegerile locale, primarul general în funcţine a precizat că au fost semnate numeroase erori.

„Ne vin tot mai multe informaţii, nu numai de la sectorul 1, ci şi de la celelalte sectoare. S-au verificat toate copiile proceselor verbale de la secţiile de votare din muncipiul Bucureşti după noaptea alegerilor.

Sunt foarte multe erori semnalate. Procese verbale semnate în alb şi care au fost completate ulterior de şefii secţiilor – membrii PNL.

De asemenea, procese verbal modificate au fost scrise cu pixul şi ulterior îngroşate cu carioce, modificări de sute de voturi între ceea ce figura pe procesul verbal la o secţie şi la aceeaşi secţie ce apărea pe site-ul AEP”, a menţionat Firea.