Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > E vorba de pilotul de raliuri Daniel Onoriu! Soția sa dat vestea: Nu există altă variantă
E vorba de pilotul de raliuri Daniel Onoriu! Soția sa dat vestea: Nu există altă variantă

E vorba de pilotul de raliuri Daniel Onoriu! Soția sa dat vestea: Nu există altă variantă

Starea pilotului Daniel Onoriu este stabilă, iar medicii trag speranțe că acesta își va reveni și se va recupera. Recuperarea se va face cu pași mici și va fi de lungă durată.

Isabela Onoriu, soția pilotului, a prezentat ultimele informații despre starea de sănătate a acestuia. Daniel Onoriu a suferit o intervenție chirurgicală, la Spitalul Floreasca și s-a aflat în comă de mai multe săptămâni. El s-a internat după ce s-a simțit foarte rău, la scurtă vreme după ce a fost supus unei operații de micșorare a stomacului, la o clinică din Turcia.

Soția pilotului a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a acestuia, la o zi după ce a ieșit din comă. Isabela Onoriu l-a vizitat la spital și a vorbit cu cadrele medicale ce îl supraveghează. Soția lui Daniel Onoriu a confirmat că acesta a ieșit din comă, după aproape o lună și zece zile, iar acum medicii așteaptă ca el să răspundă la tratamentul pe care i l-au administrat.

„Am intrat la el, dar nu se uita la mine. Dar când i-a spus doamna asistentă că am venit eu, a deschis ochii mai mult și m-a privit. În acest moment are mici reacții, mișcă o mână, un picior, însă recuperarea se va face cu pași mici”, a relatat Isabela Onoriu.

Ea a avut o intervenție în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, moderată de Cristi Brancu, unde a vorbit despre evoluția situației medicale a soțului său.

„Medicii așteaptă să răspundă la tratamentul cu antibiotice. Este pe un maxim de antibiotic ce i se poate administra. Acum așteptăm cu toții o minune, să ne sune într-o zi și să ne spună că este bine și că toate lucrurile merg spre bine”, a mai spus Isabela Onoriu.

Sursa: EVZ

Soția pilotului este optimistă

Potrivit spuselor sale, șansele ca Daniel Onoriu să-și revină sunt mari, însă recuperarea nu se va face peste noapte. Medicii i-au transmis că lucrurile vor evolua încetul cu încetul și, cu ajutorul lui Dumnezeu, pilotul își va reveni.

„Sunt șanse să-și revină. Dumnezeu are ultimul cuvânt, dar eu cred că sunt șanse să-și revină. El o să-și revină, o să fie bine, dar la ce are, acum este mai bine decât era la început. Este o chestiune de timp și nu accept altceva decât să fie bine… Nu, nu există altă variantă.

Recuperarea este de durată și se face cu pași mici. Ne-au spus să nu ne așteptăm că se va trezi peste noapte, că Daniel se va ridica din pat și va merge. O să fie o recuperare cu pași mici, dar este spre bine și cu ajutorul lui Dumnezeu o să fie bine”, a mai adăugat Isabela Onoriu.

Sursa foto: Retete si vedete

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. După intervenție, la revenirea în țară, pilotului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Aici a fost supus unei noi intervenții, dat fiind că avea hemoragie internă.

El a intrat în comă, la Terapie Intensivă, iar multă vreme medicii au fost rezervați cu privire starea sănătății sale. După mai bine de o lună, pare că sunt semne, chiar dacă nu foarte clare, că pilotul își va reveni.

În urmă cu câteva săptămâni, după operație, Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a făcut acuzații foarte grave la adresa medicului turc care s-a ocupat de intervenția chirurgicală. Ea l-a numit pe acesta „criminal” și a spus că ar trebui să i se interzică dreptul să profeseze.