Evenimentul Zilei > Sport > Anunț trist despre celebrul pilot Daniel Onoriu. Doar o minune îl mai poate salva
Anunț trist despre celebrul pilot Daniel Onoriu. Doar o minune îl mai poate salva

Anunț trist despre celebrul pilot Daniel Onoriu. Doar o minune îl mai poate salva

Soarta lui Daniel Onoriu atârnă de un fir de ață. Pilotul se zbate între viață și moarte de mai bine de o lună, iar starea lui de sănătate se agravează de la o zi la alta. Familia nu mai are speranță, iar medicii au ajuns la epuizare.

La începutul lunii decembrie, pilotul de raliuri Daniel Onoriu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București, din cauza unei hemoragii interne. Acesta și-a făcut o intervenție de micșorare de stomac în Turcia, dar problemele au început să apară.

Starea pilotului s-a înrăutățit

Nepotul celebrei cântărețe Gabi Luncă este în comă de o lună, iar zilele trecute medicii au declarat că se simte mult mai bine. Fericirea nu a durat mult, pilotul nu a fost suficient de puternic pentru a lupta cu boala.

Rebeca Onoriu a declarat că pilotul de raliuri a făcut septicemie după operația de micșorare de stomac, iar șansele de supraviețuire sunt minime.

Sursa: EVZ

”El este încă în stare critică. Fratele meu este cel care stă încă de la primele ore ale dimineții de vorbă cu medicii și imediat ce are raportul ni-l transmite și nouă. Situația nu e una roz, însă tragem nădejde în fiecare zi și fiecare zi să fie spre vindecarea lui Daniel.

De câteva zile nu mai e intubat, e sedat, el are canulă introdusă, însă i s-a mișcorat cantitatea de sedare, dar el e în continuare cu septicemie. Are două abcese de puroi și este în continuare pe antibiotice, tratament indicat de domnul Streinu Cercel cărora îi mulțumesc public, și numărul leucocitelor care cresc și scad de la o zi la alta”, a spus Rebeca Onoriu.

Doar o minune îl mai poate salva

Soția sa, Izabela Onoriu, a mărturisit că alesul ei este din ce în ce mai rău, iar singurul lucru care îl poate salva este un miracol. Aceasta a ajuns la capătul puterilor după ce pilotul de raliuri a ajuns să fie sedat și inconștient de mai bine de o lună.

”Astăzi nu am vești bune despre Daniel. Crede-mă că sunt cu moralul la pământ! Nici să ies din casă nu pot, îmi este rău! Vă mulțumesc pentru interesul pe care îl acordați, dar te rog din inimă să mă înțelegi că nu sunt în stare nici din pat să mă ridic, am clacat pur și simplu”, a spus Isabela Onoriu.

O altă soluție este ca Daniel Onoriu să fie transportat la o clinică din altă țară, dar specialiștii au mărturisit că pilotul nu poate suporta un drum foarte lung, potrivit Impact.