Starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu rămâne critică. Medicii sunt rezervați

Starea de sănătate a pilotului Daniel Onoriu rămâne critică. Medicii sunt rezervați Sursa: EVZ

Nepotul regretatei cântărețe de muzică lăutărească și de petrecere, Gabi Luncă, trece prin momente foarte dificile. Acesta este internat în spital, în comă indusă, iar medicii sunt rezervați în privința stării sale de sănătate.

Situația pilotului de raliuri Daniel Onoriu, nepotul cântăreței Gabi Luncă, este foarte gravă, iar lucrurile nu par să se îmbunătățească. Daniel Onoriu suferă pe un pat de spital, în vreme ce întreaga familie așteaptă cu inima strânsă vești despre sănătatea sa. Apropiații și rudele se roagă pentru el, sperând că își va reveni.

Starea de sănătate a lui Daniel Onoriu s-a degradat după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. Pilotul de raliuri, în vârstă de 43 de ani, a ales să se opereze la o clinică din Turcia. Se pare, însă, că lucrurile nu au mers foarte bine după intervenție, astfel că bărbatul a ajuns din nou la spital, de această dată în România.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Daniel este în continuare în stare critică, iar veştile pe care le-am primit astăzi nu sunt deloc îmbucurătoare. Rugăciune multă (asta se poate face - n.r.), atât pot să spun. Ziua schimbă rezultatul: dacă ieri erau veştile pun pic mai îmbucurătoare, în sensul că organismul lui începuse să dea rezultat în urma antibioticelor administrate, astăzi leucocitele şi-au dublat numărul”, a afirmat Rebeca Onoriu, verișoara pilotului, într-o intervenție televizată.

Pilotul a ajuns la Terapie Intensivă

Potrivit spuselor sale, Daniel Onoriu este la Terapie Intensivă, în comă indusă, după ce a avut nevoie de o nouă intervenție chirurgicală, la un spital din țară.

„De când a fost operat în Turcia, s-a atins o venă la pancreas, venă care a sângerat, a ajuns în ţară şi după cinci zile a mers la spital, unde medicii de aici au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la Terapie intensivă, în comă indusă”, a spus Rebeca Onoriu, la Antena 3.

Daniel Onoriu a fost operat în Turcia

Pe 24 noiembrie, Daniel Onoriu a fost supus unei operații de micșorare a stomacului la o clinică particulară din Turcia. La revenirea în țară, pilotului i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă.

Aici, Daniel Onoriu a suferit încă o operație, iar în prezent se află în stare critică, la Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Acuzații grave la adresa medicului turc

În urmă cu câteva săptămâni, după operație, Isabela, soția lui Daniel Onoriu, a făcut acuzații foarte grave la adresa medicului turc care s-a ocupat de intervenția chirurgicală. Ea l-a numit pe acesta „criminal” și a spus că ar trebui să i se interzică dreptul să profeseze.

„Medicul care l-a operat este un criminal. Nu vreau nimic de la el. Vreau doar să vorbesc cu el și să-i spun să nu mai opereze niciodată și să nu mai nenorocească vreo altă familie care nu i-a greșit cu nimic. După operația din Turcia, la două sau trei zile, l-au trimis acasă.

I-au scos drena și l-au externat. Nu i-au făcut niciun RMN, nicio ecografie, nicio consultație după operație. Nu i-au făcut operația bine, de aceea i-a și plesnit o capsă la stomac, ceva din kit-ul acela pe care i l-au pus la operație nu era bun”, spunea, la momentul respectiv, Isabela Onoriu, conform cancan.ro.