La comemorarea fostei cântărețe de muzică lăutărească, Gabi Luncă, a ajuns și poliția. Forțele de ordine au vrut să verifice dacă familia artistei răpuse de coronavirus și cei care au venit să-i aducă un omagiu respectă restricțiile impuse în pandemie. Fiica artistei a afirmat că procesiunea se desfășoară într-un cadru restrâns, cu puțină lume, iar autoritățile nu au de ce să-și facă griji.

Comemorarea fostei cântărețe Gabi Luncă, verificată de polițiști

„Nu înțeleg pentru ce au venit. Nu sunt multe persoane sunt doar apropiații familiei și chiar nu știu de ce ar putea să vină să oprească desfășurarea slujbei de comemorare că nu este priveghi. Atâta vreme cât nu deranjăm cu nimic și nu există niciun motiv ca să își facă probleme. Le punem la dispoziție documentele necesare pentru că avem aprobare pentru așa ceva. Din punct de vedere legal nu au voie și nu suntem ignoranți.

Aici sunt o mulțime de jurişti care acum pot să iasă să stea de vorbă cu dumnealor.Comemorarea se face în cinstea lui Dumnezeu. Slujba este pentru a glorifica pe cel care a chemat-o la el, nu este pentru a glorifica pe omul, ci ceea ce el și Dumnezeu a lucrat în viața lui.” A spus fiica artistei, pentru Antena 3.

Doar membrii din familia artistei vor fi prezenți la cimitir

La cimitir vor fi prezenți doar membrii familiei, după cum a mai precizat fata lui Gabi Luncă. „La cimitir va fi doar familia. Probabil că vom merge un cortegiu funerar până pe jos până la cimitir acolo oamenii vor putea să își asta la revedere.

Se va face un popas la Televiziunea Română la ora 12:00. În fața troiței va fi depusă o poză unde oamenii vor putea să îi aducă un ultim omagiu, o floare și după câteva minute ne vom îndrepta spre cimitir.  Adevărata slujbă se face în seara asta și doar cu apropiații.”