Este dieta  care te ajută să pierzi 2 kilograme în 5 zile deoarece exploatează proprietățile acestei citrice, care este scăzută în calorii, mult mai puţine faţă de portocale de exemplu. Este compusă în principal din apă și are un nivel ridicat de fibre.

Dar aceasta nu este totul, mandarinele sunt bogate în vitamina: C , A, B1, B2, B3 și B6. Așa că pentru a urma această dieta, trebuie să urmați meniul de mai jos  timp de 5 zile:  

Mic dejun: 1 pahar de lapte degresat, 1 mandarină . Până în prânz: beți un pahar de suc natural de mandarine cu îndulcitor. 

Pranz: O farfurie de orez integral condimentat cu mandarine și o farfurie de legume fierte cu bulion ușor și mâncați  mandarine câte doriţi.

După-amiaza: 1 iaurt cu conținut scăzut de grăsimi, 50 de grame de brânză dietetică, 1 mandarină. 

Cina: 1 cană cu supă de legume și mâncați mandarine câte  doriți.  Acesta este meniul care ar trebui urmat pentru un total de 5 zile, cu care puteți pierde până la 2 kg. Se recomandă să beți mult lichid, să îndulciți sucurile de mandarine cu îndulcitor și să aveţi o activitate fizică zilnică, care să aibă o durată minimă de aproximativ 30 de minute.

Deci, dacă urmați fiecare dintre etapele descrise în dieta de astăzi, puteți obține rezultate benefice în ceea ce privește pierderea în greutate, luând întotdeauna în considerare faptul că "Dieta mandarină" este gândită  să se piardă în greutate rapid.

Mandarinele mai au rolul, combat senzația de foame, dau senzația de sațietate, ajută digestia, favorizează tranzitul intestinal, dezumflă burta, combat retenția de lichide. Mandarina nu este perfectă doar pentru a pierde în greutate: este un fruct care ajută la sănătate în general, titrează tododieta