Mirel Rădoi a decis să rămână selecționerul echipei naționale a României, după cele două eșecuri suferit de „tricolori”, în preliminariile Mondialului din 2022: 0-1 cu Germania și 2-3 cu Armenia. Rădoi a avut o discuție cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal (FRF) și cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice.

Mirel Rădoi a ajuns la un numitor comun cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal

„Mirel a fost mai mult decât corect, acceptă orice decizie a FRF pentru binele echipei naționale. A zis să se judece ce a făcut, a fost un băiat cinstit, am discutat foarte mult, concluzia e una singură, îl susținem în continuare.

Mereu se fac analize, este o regulă la federație. Atât Mirel, cât și colaboratorii trebuie să-și facă ei o analiză a celor 3 meciuri și apoi să discutăm ce putem face ca să reparăm ce s-a stricat.” A anunțat Mihai Stoichiță la Digi Sport. El a mai precizat că nu s-a luat în calcul varianta Adrian Mutu, selecționer la național mare.

„Se va analiza și faptul că jucătorii nu respectă indicațiile, vor fi făcute publice”

„Nu trebuie să-și modifice principiile, trebuie să fie atent la detalii, în special la faza de apărare. Nu putem să spunem că nu avem ocazii, că nu construim de la portar, sunt lucruri care fac parte din fotbalul modern, dar uneori trebuie să fim șmecheri, să speculăm dacă conducem.

Și cei din atac trebuie să fie mai atenți, știți greșeala care a rupt meciul de la Erevan. Se va analiza și faptul că jucătorii nu respectă indicațiile, vor fi făcute publice, vom vedea ce spune Mirel despre ce se întâmplă în interiorul echipei naționale. Nu s-a pus problema venirii lui Mutu, pentru că nu s-a pus problema plecării lui Rădoi. Adi a avut rezultate foarte bune la tineret, ca și Rădoi”, a mai precizat Mihai Stoichiță.