Decizia luată de o vedetă PRO TV. Nu mai vrea să audă de televiziune: „Nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva”

Decizia luată de o vedetă PRO TV. Nu mai vrea să audă de televiziune: „Nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva” Sursa foto: Arhiva EVZ

O vedetă de la PRO TV a renunțat la televiziune și a dezvăluit că nu regretă deloc decizia luată. Care este motivul pentru care nu mai vrea să fie în lumina reflectoarelor.

Florin Călinescu (66 de ani) și-a dat demisia de la Pro TV acum un an jumătate. Acum, actorul a declarat că îi este dor de emisiunea „Românii au Talent” și că nu crede că se va mai întoarce în televiziune.

După plecarea de la Pro TV, el a semnat cu Prima TV, dar emisiunea lui a durat doar un sezon din cauza audiențelor slabe. El aborda teme din cele mai diverse domenii: politică, sport, monden și social, dar nu a avut succes.

Florin Călinescu a recunoscut că îi este dor de colegii de la Pro TV, dar nu și de lumina reflectoarelor. „Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul “Românii au Talent”. Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine.”, a declarat Florin Călinescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum s-a schimbat viața lui Florin Călinescu

De curând, Florin Călinescu a decis să se mute în casa părintească din județul Argeș, în comuna Babana. El se ocupă de ferma cu animale pe care o are.

Florin Călinescu, gata de atac în prime-time. Când începe emisiunea-pamflet şi pe cine va avea în vizor

Sursa: Facebook

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele.”, a declarat recent Florin Călinescu pentru Click!.

Și-a dat demisia de la Pro TV

După ce și-a dat demisia de la Pro TV, Florin Călinescu și-a anunțat fanii că nu va mai apărea la „Românii au talent”, dar a evitat să ofere prea multe detalii despre plecarea lui.

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al Pro TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator 1 decembrie 1995.”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.