Evenimentul Zilei > Monden > Florin Călinescu lansează un nou proiect în online. Cum se va numi noua lui emisiune
Florin Călinescu lansează un nou proiect în online. Cum se va numi noua lui emisiune

Florin Călinescu lansează un nou proiect în online. Cum se va numi noua lui emisiune

După ce a renunțat la emisiunea sa de la Prima TV, „Florin Călinescu Show”, fostul actor a anunțat că își lansează un nou proiect, de data aceasta în mediul online.

Imediat după ce s-a lăsat de televiziune, Florin Călinescu menționa că „televiziunea a murit” și a promis că va reveni cu un proiect în mediul online, lucru pe care l-a și făcut.

Care este numele emisiunii lui Florin Călinescu

Actorul a ales pentru emisiunea sa un nume cu totul aparte, acesta fiind extrem de asemănător cu cel al unei platforme cu poze pentru adulți. Ea se va numi „OnlyFanz” și va fi live, pe canalul său de YouTube.

ONLIFANZ…în curând! LIVE pe Youtube!”, a scris Florin Călinescu pe rețelele sociale.

Deocamdată nu se știe când va fi premiera emisiunii, însă aceasta va fi difuzată în fiecare zi de luni. „O emisiune LIVE, unde vă aștept pe toți. În fiecare luni, la prânz, ne vedem pe Calea Victoriei 91-93, la Zăganu, la o bere! Stați pe recepție, revenim cu detalii”, a mai scris fostul actor în dreptul unui promo al noii sale emisiuni, potrivit tvmania.ro.

Emisiunea lui Florin Călinescu de pe Prima TV a fost întreruptă înainte de Crăciun, însă aceasta nu a mai fost niciodată reluată. Ulterior, acesta a anunțat că se desparte de televiziune, dar că are în minte alte proiecte.

Televiziunea a murit. Trăiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. In câteva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-orma, cu conținut”, a fost anunţul scurt postat de omul de televiziune, acum câteva luni.

Fostul actor, interesat de filme

De asemenea, Călinescu vrea să facă și conținut pentru Instagram s-au TikTok. Prezentatorul este de părere că interesul oamenilor pentru televiziune a scăzut foarte mult în ultimii ani, iar acum ia în calcul să scrie scenarii pentru filme.

Acum cred că mă apuc să scriu scenarii de film. Abia acum, pentru că sunt leneș, pentru că astăzi văd că este un public care părăsește… Fugim ca Sparatacus, în masă, din televiziune, ca spectator. Reîntineresc și eu, energii noi, formate noi, nu mai trebuie să mă duc… Știi ce povară era pentru mine? Am fost director la Teatrul Mic 15 ani și am jucat de două ori, nu-mi place să mă duc la ora fixată de alții undeva. Nu-mi place să mă duc să mă îmbrac fixat de alții”, a spus fostul actor de curând.