De unde a apărut şi cui aparţine cea mai misterioasă casă din lume? FOTO

De unde a apărut şi cui aparţine cea mai misterioasă casă din lume? FOTO

Căsuţa albă, misterioasă, este situată pe insula Elliðaey, un loc îndepărtat care se află la sud de Islanda și face parte din arhipelagul Vestmannaeyjar.

O casă pitorească pe o insulă îndepărtată, înconjurată de mare, este numită „cea mai izolată casă din lume”, după ce imaginile sale au devenit virale pe social media. Dacă sunteți pasionat de mistere, această casă vă poate captiva.

După ce s-a publicat fotografia cu locuința pe site-ul reddit, imediat s-a viralizat. A fost declarată ca fiind „cea mai izolată din lume”. Căsuţa este singura de pe insulă, nu este înconjurată decât de iarbă și, în cele din urmă, de mare, fiind amplasată perfect în coasta unui deal, după cum puteţi constata din imaginea de mai jos.

„Cea mai izolată casă din lume”, de pe insula părăsită de peste 100 de ani

Elliðaey a fost locuită odată, până prin anii 1930, când cei câțiva rezidenți au plecat în Islanda. Apariția acestei construcții i-a contrariat pe oameni... După ce a fost observată, au început să circule tot felul de zvonuri, inclusiv că a fost construită de un miliardar excentric care intenționa să o folosească drept refugiu în cazul unei apocalipse zombie.

Ne puteți urmări și pe Google News

r / interestingasfuck - Cea mai singură casă din lume (insula Elliðaey, Islanda)

Mai mulți oameni au glumit spunând  că această casă este un loc perfect pentru a locui în mijlocul pandemiei. Mulți au spus că se vor lupta cu singurătatea dacă ar trăi în casă.

Proprietatea izolată ar fi fost construită de un miliardar care intenționa să se mute acolo în caz de apocalipsă zombi. Unii chiar au susținut că casa nu există și că este o imagine Photoshop. Un alt zvon spune că aparține unui fanatic religios singuratic și chiar s-a speculat că artista islandeză Björk ar fi proprietara și că ar negocia cu guvernul să cumpere insula.

Clădirea este, de fapt, o cabană construită de Asociația de Vânătoare Elliðaey, întrucât insula este populată de pufini, păsări pe cale de dispariție, dar care pot fi vânate în Islanda.

Cea mai singură insulă din lume

Insula nu are electricitate, apă curentă sau instalații sanitare interioare, însă această proprietate are o saună alimentată cu un sistem de colectare a apei de ploaie.

Povestea casei de pe insulă a devenit recent virală pe Reddit. Imaginea a fost postată cu mesajul: „Cea mai izolată casă din lume”.

cea mai singură casă

Mulți au spus că este „casa lor de vis”, însă alții nu sunt încântați de ideea de a nu avea conexiune la internet sau un magazin în apropiere, scrie timesnownews.