Evenimentul ZileiActualitateCuțitarul din Capitală prins de Poliție. A înjunghiat doi oameni în plină stradă

Cuțitarul din Capitală prins de Poliție. A înjunghiat doi oameni în plină stradă

Cuțitarul din Capitală prins de Poliție. A înjunghiat doi oameni în plină stradă
Cuțitarul din Capitală, care cu câteva ore în urma înjunghia oameni pe stradă, a fost prin de către polițiștii din București.

Bărbatul care a înjunghiat, ieri, două persoane în Capitală a fost prins. Poliţiştii l-au cautat douăsprezece ore, după ce a înjunghiat o femeie de 44 de ani şi pe iubitul acesteia și a fugit de la locul atacului.

Bărbatul este în acest moment reținut, după ce polițiștii l-au prins în cursul nopții trecute. Acesta urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tentativă de omor, după ce i-a înjunghiat pe cei doi.

Cele două victime ale cuțitarului din Capitală sunt deja internate în spital, medicii având grijă ca starea lor să rămână stabilă. Au primit deja un tratament, scriu jurnaliștii de la Antena3.

Știrea inițială:

O femeie și iubitul ei au fost înjunghiați, marți, într-un bloc din Capitală. Polițiștii îl caută pe autor, suspect fiind un fost prieten al femeii. Există deja mai multe zvonuri conform cărora atacatorul ar fi fost chiar fostul iubit al femeii, iar acesta ar fi un gest făcut din gelozie, neputând să suporte gândul că era cu al bărbat.

Poliția Capitalei a primit sesizarea prin 112. Două persoane, o femeie și un bărbat, iubiți, au fost agresați de către un bărbat, indicat ca fost prieten al femeii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 17, precum și echipaj de prim ajutor.

Victimele au fost preluate și transportate de urgență la spital pentru a primi îngrijirile medicalenecesare.

Surse din cadrul anchetei au declarat că cele două persoane au fost înjunghiate într-un bloc, după care scandalul s-ar fi mutat în stradă.

„Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. La acest moment sunt efectuate mai multe verificări amănunțite în vederea depistării și prinderii persoanei indicate ca agresor”, transmite Poliția Capitalei.


Accesează: