Evenimentul Zilei > Sport > Constantin Budescu nu mai vrea să audă de Gigi Becali. Mișcarea neașteptată a atacantului
Constantin Budescu nu mai vrea să audă de Gigi Becali. Mișcarea neașteptată a atacantului

Constantin Budescu nu mai vrea să audă de Gigi Becali. Mișcarea neașteptată a atacantului

Constantin Budescu este dorit la FCSB de Gigi Becali,. dar a discutat cu Ioan Niculae prelungirea contractului cu Astra Giurgiu.

Constantin Budescu (31 de ani) nu vrea să mai audă de Gigi Becali și FCSB. Dorit de patronul „roș-albaștrilor”, pentru că în vară ar deveni liber de contract, atacantul a spus „pas”. El va continua la formația Astra Giurgiu, acolo unde a traversat cea mai bună perioadă a carierei. Anunțul a fost făcut chiar de Ioan Niculae, finanțatorul giurgiuvenilor. El a discutat cu Budescu, iar acesta i-a transmis că-și va prelungi contractul.

Va semna prelungirea contractului

„Am fost acum câteva zile la un antrenament și am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an și jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea și el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă privește pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aștept să facem actele”. A fost anunțul făcut de omul de afaceri pentru prosport.ro.

Budescu a mai lucrat la Becali și a eșuat

Constantin Budescu a evoluat la FCSB în sezonul 2017-2018, dar nu a rupt gura târgului și a avut rare momente în care a impresionat.

„Cu Budescu am vorbit: «Vii, dar vei juca numai atacant, nouă fals. În plus, vei sta cu mine, cu MM (n.r. – Mihai Stoica) și antrenorul. Vei promite că nu vei comenta la antrenamente. Ș vei face exact ce ți se va cere.» A zis că e hotărât. Budescu e cuminte, cu bun simț, dar nici lui nu prea-i convenea.

Fără muncă nu se poate. E de acord, dar mai are șase luni. Costă 900 de mii de euro. Pentru ce să dau acum banii ăștia, când îl iau la vară gratis”, spunea Becali.