Evenimentul Zilei > Sport > Constantin Budescu a ajuns în Spania. Jucătorul Astrei, tratat ca o vedetă
Constantin Budescu a ajuns în Spania. Jucătorul Astrei, tratat ca o vedetă

Constantin Budescu a ajuns în Spania. Jucătorul Astrei, tratat ca o vedetă

Constantin Budescu este vedetă în presa internațională. Jucătorul de la Astra Giurgiu a ajuns în atenția ziarului Marca după super-execuția reușită la antrenament, din vestiar.

„Halucinantul gol olimpic al românului Budescu… de la zona mixtă!”, au notat cei de la Marca.

Constantin Budescu a reușit un gol pe care mulți l-ar considera imposibil. Printre aceștia, un membru al staffului giurgiuvenilor, care a pus la bătaie 30 de lei și buletinul. De partea cealaltă, jucătorul preferat al lui Marius Șumudică a promis 1.000 de lei în cazul în care va pierde pariul.

Mai exact, Constantin Budescu a pariat că va reuși să înscrie cel puțin o dată de la vestiare, din două încercări. Jucătorul Astrei a marcat din prima și s-a ales cu banii și cartea de identitate a membrului din staff.

„Fii atent! Iau două mingi. Dacă dau gol, îți iau banii și buletinul. Dacă nu dau, îți dau eu ție… 10 milioane! 10 milioane, gata! Dați-vă, copii, că am luat 30 de lei!”, a declarat Constantin Budescu înainte de a executa lovitura de la vestiare.

VIDEO – Golul lui Constantin Budescu

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.