Evenimentul ZileiSportUpdate. Veste proastă pentru Ioan Niculae. Ce s-a întâmplat peste noapte

Update. Veste proastă pentru Ioan Niculae. Ce s-a întâmplat peste noapte

Update. Veste proastă pentru Ioan Niculae. Ce s-a întâmplat peste noapte
Lumea fotbalului românesc este în alertă. Ioan Niculae s-a infectat cu noul coronavirus, iar starea lui s-a înrăutățit. Acesta a fost internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”.

Update. Au apărut primele dezvăluiri despre situația lui Ioan Niculae. Din câte se pare, situația omului de afaceri nu este deloc îmbucurătoare.

“Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, sunt informațiile venite, pe surse, pentru jurnaliștii de la Gândul. Din câte se pare, la echipa Astra Giurgiu este, poate, cel mai mare focar dintre echipele din Liga 1. Aproape toți jucătorii și toată conducerea fostei campioane au contractat virusul.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Milionarul Ioan Niculae, patronul echipei de fotbal Astra Giurgiu, a fost infectat cu noul coronavirus. El este internat, în stare critică, la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Capitală, scriu jurnaliștii de la Gândul.

Potrivit sursei citate, starea de sănătate a lui Ioan Niculae este destul de gravă, acesta ducând o adevărată bătălie pentru propria sa viață. Omul de afaceri poate respira doar cu ajutorul unui aparat de oxigen.

CITEȘTE ȘI Carantina se prelungește. Primul oraș mare care mai stă încă șapte zile

Medicii sunt extrem de rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale celebrului miliardar. „Este în stare critică, pe aparate, la Terapie Intensivă. A contractat o formă severă a virusului, care, practic, l-a doborât”, mai scrie sursa citată.

CITEȘTE ȘI OMS lansează o teorie-bombă! Singura soluție care pune capăt pandemiei. Cum se aplică

Ioan Niculae, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare

Pe data de 1 noiembrie 2018, Tribunalul București a decis să îl condamne pe patronul grupului Interagro, Ioan Niculae, la trei ani și șase ani de închisoare în dosarul Interagro. Gheorghe Bunea Stancu, fostul președinte al CJ Brăila și fost președinte PSD Brăila a fost, achitat în același dosar.

Ioan Niculae a fost acuzat de cumpărare de influență, instigare la evaziune fiscală și instigare la spălare de bani.

Și soția lui Ioan Niculae, Nicoleta Mariana Toncea, a fost condamnată la trei ani de închisoare pentru complicitate la evaziune fiscală și complicitate la spălare de bani, iar directorul general al Interagro, Viorel Bărac, a primit trei ani și șase luni de închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani.

În același timp, Instanţa a mai dispus ca SC Interagro SA să plătească o amendă penală de 150.000 lei, iar SC Libarom Agri SRL o amendă penală de 250.000 lei, în cazul ultimei firme fiind dispusă şi dizolvarea judiciară.


Accesează: