Paul Dumitriu și George Adrian Matei au fost numiți ca interimari cu un mandat de 6 luni la șefia Secției I a direcției de Combatere de Corupție.

Paul Dumitriu, fost adjunct la Secția a 2-a din DNA de Combatere a Infracțiunilor asimilate corupției este cel care a obținut condamnarea lui Relu Fenechiu (PNL) – fost ministru al Transporturilor la 5 ani de închisoare cu executare, a lui Ioan Niculae – om de afaceri și a lui Gheorghe Bunea Stancu, la câte 3 ani de închisoare cu executare. De asemenea, Dumitriu este și unul dintre procurorii DNA care a anchetat dosarul Ordonanței 13 și care a clasat inițiat dosarul Tel Drum.

George Adrian Matei este procurorul care a obținut condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive. De asemenea, Matei a semnat unul dintre rechizitoriile Microsoft, cu privire la Claudiu Florică și Dinu Pescariu și a dat o clasare controversată când a închis dosarul nașul actualului procuror general interimar, Bogdan Licu, informează G4media.ro.