Evenimentul Zilei > Politica > Congresul PNL. O tonă de pastă de mititei a sfârâit pe grătare. Care a fost prețul micului la marele eveniment al liberalilor
Congresul PNL. O tonă de pastă de mititei a sfârâit pe grătare. Care a fost prețul micului la marele eveniment al liberalilor

Congresul PNL. O tonă de pastă de mititei a sfârâit pe grătare. Care a fost prețul micului la marele eveniment al liberalilor

1 tonă de pastă de mici a fost adusă la Romexpo, pentru a potoli foamea liberalilor, pe parcursul zilei de sâmbătă, în timpul Congresului PNL.

Participanții la Congresul PNL și-au făcut timp și pentru a mânca, pe parcursul unei zile solicitante din punct de vedere fizic și psihic. Atacul s-a dat la mici, care au sfârâit pe grătare în cantități impresionante. Aproximativ o tonă de pastă de mici a fost comandată pentru acest eveniment al liberalilor. Iar un mic a costat 4 lei. Cozile au fost interminabile, pentru că după prânz, tuturor participanților li s-a făcut foame.

Un mic la Congresul PNL a costat 4 lei. O tonă de pastă a fost adusă la Romexpo

„Și Ludovic Orban se vede câștigător înainte de numărătoarea voturilor. Pentru că tot vorbim de voturi, se votează în acest moment. După vot, delegații vin, bineînțeles, la terasa cu mici. Să stă la coadă, se plătește. 4 lei costă un mic. Se iau porții generoase. Cine stă la coadă nu ia doar pentru el, ci pentru mai mulți”, a spus Cristi Popovici, reporter la Antena 3.

După ce foamea a fost potolită, iar membrii care au luat cuvântul au trecut prin fața microfonului, a început procesul de votare. La Romexpo a fost prezent, sâmbătă, și președintele Klaus Iohannis. „Este imperativ să depăşim cât mai repede actuala criză.

Această guvernare trebuie să continue, pentru că nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să îşi dea demisia, cu atât mai mult cu cât prim-ministrul şi miniştrii liberali sunt atacaţi din toate părţile, întregul PNL ar trebui să dea dovadă de solidaritate şi să îi susţină cu toate forţele”, a spus liderul de la Cotroceni.

Iohannis, un discurs pro-Florin Cîțu

„Nu numai că PNL trebuie să rămână la guvernare, dar eu cred că România poate să aibă un deceniu de guvernare de dreapta. Ca acest lucru să fie posibil este nevoie de fapte, de acţiuni concrete, nu doar de discursuri şi promisiuni”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

Congresul PNL. Imagini istorice. Cum a rămas Cîțu fără voce și ce a făcut Orban. Cine i-a oprit loc lui Klaus Iohannis. FOTO

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: