Evenimentul Zilei > Social > Restricții de trafic pe A2. CNAIR anunță lucrări de reparații pe autostradă
Restricții de trafic pe A2. CNAIR anunță lucrări de reparații pe autostradă

Restricții de trafic pe A2. CNAIR anunță lucrări de reparații pe autostradă

CNAIR anunță restricții de trafic pe autostrada A2 ca urmare a lucrărilor de reparații care vor începe din 18 februarie și se vor derula până la finalul lunii mai.

CNAIR anunță lucrări de reparații pe autostradă.

Traficul pe mai multe sectoare din Autostrada A2 va fi restricționat ca urmare a lucrărilor de întreținere. Restricțiile vor intra în vigoare începând de joi, dată la care încep lucrările.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că joi vor reîncepe lucrările de reparaţii pe autostrada A2. Drept urmare, pe sectorul Bucureşti – Fundulea traficul va fi deviat de pe o cale pe alta. În plus, pe același tronson de drum vor fi instituite și restricţii de viteză.

Potrivit CNAIR, începând din 18 februarie se vor relua lucrările de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa. Este vizat sectorul Fundulea – Bucureşti, astfel că vor fi impuse restricții de circulație, după cum urmează:

Lotul 1 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti ) între km 17+350 şi km 11+500.

Lotul 2 – calea 2 (Fundulea – Bucureşti) între km 33+100 şi km 27+150.

Astfel, traficul va fi deviat de pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, pe calea 1, Bucureşti – Constanţa. De asemenea se va institui restricţie de viteză (60 de km/h).

Nodul rutier care face legătura cu Cernica se închide

Conform CNAIR, se va închide nodul rutier de la km 15+350 ce face accesul la şi de la localităţile Cernica şi Bălăceanca. De asemenea, se va restricţiona circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Şoferii care circulă pe sensul Constanţa – Bucureşti şi care vor să ajungă pe DN Centura Bucureşti vor trebui să întoarcă la intersecţia cu sens giratoriu de la km 10+500.

CNAIR a mai precizat că se va interveni cu lucrări şi la rosturile de dilataţie ale podului Tanganu, de la km 18+350.

CNAIR anunță lucrări de reparații pe autostradă

Lucrările de reparații care vor începe la jumătatea săptămânii sunt programate să dureze până la sfârșitul lunii mai.

„Menţionăm ca lucrările au termen de finalizare 27.05.2021 şi că, în perioada 28.04. 2021 – 03.05.2021, nu se vor executa lucrări şi nu vor fi instituite restricţii de circulaţie. ​Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă în zona lucrărilor şi să respecte restricţiile instituite temporar”, au transmis reprezentanţii CNAIR.