Evenimentul Zilei > Actualitate > Clotilde Armand, război total cu Romprest. Dar vor pierde locuitorii din sectorul 1
Clotilde Armand, război total cu Romprest. Dar vor pierde locuitorii din sectorul 1

Clotilde Armand, război total cu Romprest. Dar vor pierde locuitorii din sectorul 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a intrat în război total cu Romprest, declarând că nu va mai tolera şantajul „mafiei gunoaielor”.

Este război total între Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, și Romprest. Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, spune că nu va mai tolera şantajul ”mafiei gunoaielor”, iar dacă Romprest refuză să îşi onoreze obligaţiile contractuale, atunci va intra alt operator, în regim de urgenţă, se arată într-un comunicat al primăriei.

„Dacă această companie lasă din nou gunoiul pe străzi şi refuză să-şi onoreze obligaţiile contractuale din data de 12.02.2020, va intra alt operator în regim de urgenţă. Îi asigur pe toţi locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situaţia în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera şantajul şi ameninţările Mafiei Gunoaielor.Sectorul 1 plăteşte servicii de salubrizare şi de 10 ori mai scumpe faţă de restul ţării. Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a declarat Clotilde Armand, potrivit sursei citate.

Conform comunicatului, Armand a cerut companiei Romprest, prin intermediul unei notificări, să pună la dispoziţie, de urgenţă, toate informaţiile şi datele necesare pentru verificarea cantităţii serviciilor efectiv prestate şi refacerea facturilor fiscale în sensul corelării valorii acestora cu serviciile efectuate.

În notificare se precizează că este necesar să se clarifice faptul că Romprest şi comisia mixtă constituită în conformitate cu HCL 293/15.12.2020 „nu au negociat nicio ofertă”, cu atât mai puţin să ajungă la un acord de voinţă.

De altfel, se notează în document, în urma discuţiilor avute de membrii comisiei şi reprezentanţii Romprest, în data de 25 ianuarie, Romprest a transmis oferta înregistrată sub nr. 395/25.01.2021, care este în analiza personalului din cadrul aparatului de specialitate.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: