Ce prețuri cere Pescobar la restaurantul său. O simplă mămăligă face gaură în buget

Ce prețuri cere Pescobar la restaurantul său. O simplă mămăligă face gaură în bugetTaverna Racilor / sursa foto: tavernaracilor.ro

Pe măsură ce restaurantele lui Paul Nicolau (Pescobar) au fost deschise în mai multe orașe mari ale țării, acestea au fost un succes. De-a lungul multor ani, omul de afaceri construit o afacere profitabilă. Iubitorii de mâncăruri din fructe de mare frecventează „Taverna Racilor by Pescobar”, ceea ce aduce la câștiguri unor sume mari. Cu toate acestea, prețurile nu sunt piperate. Spre exemplu, cât costă o porție de mămăligă? Dar un sos și câteva felii de pâine?

Taverna Racilor by Pescobar, locul de întâlnire al iubitorilor de pește

Iubitorii de mâncăruri din fructe de mare vin la „Taverna Racilor”, care este printre cele mai vizitate restaurante din Capitală. Pescobar a știut cum să-și ridice afacerea la un nivel superior și să obțină profituri mari.

Paul Nicolau a muncit mult și a pornit de jos pentru a avea succesul de care se bucură acum. Proprietatea sa are o mulțime de clienți loiali care vin din toate părțile țării pentru a gusta deliciile oferite de „omul cu racii”.

Taverna Racilor by Pescobar, calitate de top la prețuri accesibile

Datorită prețurilor mici ale restaurantului deținut de „omul cu racii”, mulți clienți s-au înrădăcinat acolo. Desigur, unii oameni își permit să plătească pentru un platou cu fructe de mare la Taverna Racilor, dar alții nu se încumetă să plătească pentru varietatea de delicii.

Pescobar

Sursa foto: Paul Nicolau / facebook

Costul unei porții de mămăligă de aproximativ 260 de grame este de cel puțin 20 de lei, spre exemplu. Mulți oameni consideră că prețul este rezonabil pentru acest preparat românesc tradițional și delicios, potrivit cancan.ro.

Prețuri din meniul tavernei

15 lei un coș de pâine de 4 felii (200 de grame), care este adesea comandat pentru alte preparate. Clienții se pot bucura de tot felul de sosuri. Aceștia au o gamă largă de produse disponibile, iar prețurile pentru aceste produse depășesc puțin 10 lei.

Ca exemplu, un sos de usturoi de 50 de grame costă 12 lei, iar maioneza picantă costă la fel. Clienții de la Taverna Racilor pot cumpăra și sos aioli, sos picant Sriracha și sos dulce de chili, toate în cantități de 50 de grame, la 12 lei fiecare. Cu excepția gustului, nu există nicio diferență de preț între sosuri.

 

Ne puteți urmări și pe Google News