Evenimentul ZileiSocialCătălin Zmărăndescu a rupt tăcerea. A oferit detalii despre noaptea care i-a schimbat viața lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a rupt tăcerea. A oferit detalii despre noaptea care i-a schimbat viața lui Gigi Becali

Cătălin Zmărăndescu a  rupt tăcerea. A oferit detalii despre noaptea care i-a schimbat viața lui Gigi Becali
Cătălin Zmărăndescu a rupt tăcerea cu noi detalii din seara în care i-a recuperat mașina lui Gigi Becali,

Se pare că fostul bodyguard de încredere al lui Gigi Becali nu a uitat seara în care latifundiarul l-a pus să-i recupereze mașina. Luptătorul a dezvăluit detalii neștiute din acea seară.

Job-ul lui Cătălin Zmărăndescu pe post de bodyguard al lui Gigi Becali nu a fost deloc ușor. Luptătorul s-a ales cu ani de procese care în cele din urmă i-au adus și o condamnare.

De atunci, relația dintre ei s-a răcit şi abia acum, luptătorul a dezvăluit detaliile nopții în care i-a prins pe hoţii care i-au furat mașina latifundiarului.

Zmărăndescu a dat detalii abia după 12 ani de la incidentul neplăcut, care i-a adus o condamnare. Acesta a fost trimis de Gigi Becali împreună cu alți bodygurazi să-i recupereze mașina furată. Incidentul se întâmpla în 2009.

Ce s-a întâmplat în acea noapte

Baieții lui Becalii au reușit să-i recupereze mașina și i-au învățat o lecție importantă pe hoții care au îndrăznit să fure de la Gigi Becali.

Însă se pare că Zmărăndescu a venit cu o explicație pentru toate lucrurile întâmplate în acea noapte.

„Legal, da, am facut o infracțiune. Dar, în momentul când cineva îți ia un bun al tău și tu îl recuperezi și l-ai recuperat înaintea poliției, cred că e deranjant oarecum. (…) Plus că probabil atunci a vrut să se facă și hora mare și asta a fost (…) Să se facă cât mai mare tam tam, acolo cred că a greșit și domnul Becali oarecum că trebuia să tacă din gură să nu facă atâta publicitate la faptul că i s-a recuperat mașina.

Momentul urmăririi ca în filme, cel al prinderii hoţilor şi-l aduce aminte ca şi când s-ar fi întâmplat ieri. Şi nu-i de mirare, având în vedere că acea noapte i-a adus apoi ani de procese şi stres”, a explicat luptătorul Cătălin Zmărăndescu.

De atunci, relaţia dintre Becali şi campionul la lupte s-a răcit definitiv. Dar Zmărăndescu îşi aminteşte cu emoţie momentul în care îşi construia o casă, iar Becali i-a dat bani să şi-o mobileze.


Accesează: