Evenimentul Zilei > Monden > Cătălin Zmărăndescu este fericit. A devenit tată pentru a patra oară, la 47 de ani
Cătălin Zmărăndescu este fericit. A devenit tată pentru a patra oară, la 47 de ani

Cătălin Zmărăndescu este fericit. A devenit tată pentru a patra oară, la 47 de ani

De câteva zile Cătălin Zmărăndescu nu-și mai încape în piele de bucurie.

Sportivul trăiește momente extraordinar de fericite alături de familia sa și are un motiv foarte important. Zmără Jr. a venit pe lume doar în urmă cu câteva zile.

Sportivul a postat pe reţelele de socializare vestea cea mare, postând şi prima imagine cu bebeluşul.

„Astăzi (3 septembrie) la ora 10:12 a venit pe lume Zmara Jr 4.300kg si 50 cm , aș vrea să puteți simți ce este în sufletul meu acum, fericire, și vă doresc tuturor la fel. Am o soție, o fetiță, iar acum un băiat pe cinste”, a scris Cătălin Zmărăndescu.

Cătălin Zmărăndescu, se simte cel mai fericit tătic alături de familie la ferma din Târgovişte

Cătălin Zmărăndescu, împreună cu soția și fiica lor s-au mutat la Târgoviște anul trecut. Acum, celebrul luptător MMA are o casă frumoasă și o gospodărie mare, cu aproape o sută de păsări și doi câini de pază.

„De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă.

Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor, Matilda mă ajută …la răsturnat recipientele cu mâncarea păsărilor (râde). Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge”, a declarat Cătălin

„Sunt foarte bucuros. Ne mai doream un copil, nu era programat ce-i drept. Am avut și noi o perioadă mai liberă și ne-am cam distrat. Luiza este însărcinată în trei luni, iar la începutul lunii septembrie va naște. Diferența de vârstă dintre Matilda și surioara sau frățiorul ei va fi foarte mică, doi ani și vreo trei luni, așa că e bine, vor crește și se vor juca împreună”, a declarat Cătălin Zmărăndescu înainte de nașterea mezinului.