Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali schimbă strategia. ”Planic mi s-a părut dubios de la început”
Gigi Becali schimbă strategia. ”Planic mi s-a părut dubios de la început”

Gigi Becali schimbă strategia. ”Planic mi s-a părut dubios de la început”

Gigi Becali, patronul FCSB, nu l-a uitat pe Bogdan Planic (29 de ani, fundaș central). Jucătorul de origine sârbă a rupt contractul cu roș-albaștrii anul trecut. El a fost nemulțumit de reducerea salarială care i-a fost impusă la începutul pandemiei.

Gigi Becali a anunțat că schimbă strategia. El a declarat că Planic i s-a părut dubios de la început.

Planic – dubios de la început pentru Gigi Becali

„Voi schimba strategia. De acum o să vedeți la FCSB că voi transfera doar jucatori cu caracter. M-am ars cu unul ca Planic și nu au ce să caute la echipă mercenari. Planic mi s-a părut dubios de la început.

Am mirosit încă din primele zile că ceva nu este în regulă la el. Pui suflet la echipa pentru care joci și îl înțelegi și pe patron când are unele probleme, atunci Gigi Becali te așteaptă cu brațele deschise”, a declarat Becali pentru ProSport.

De asemenea, Becali anunță că va mări salariile a doi jucători din lotul actual. El nu a oferit încă numele lor încă.

„Am doi jucatori în vizor pentru mărirea de salariu. Nu vă dau numele lor acum. Dar Gigi Becali, când vede niște lucruri bune, știe să și le răsplătească. Ai fost om cu mine, atunci și eu sunt om cu tine”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa citată.

Jucătorul Bogdan Planic – din septembrie 2020 la Maccabi Haifa

Până să ajungă la Maccabi, toate echipele au evitat să semneze cu Planic, de teama procesului cu Gigi Becali. Un proces de pe urma căruia Gigi Becali ar solicita 10 milioane de euro despăgubiri.

Finanțatorul roș-albaștrilor a susținut că fundașul central a fugit fără accept de la echipă, deși mai era legat de FCSB până la 30 iunie 2021. Potrivit unei clauze i se permitea clubului să extindă în vara lui 2020 colaborarea cu încă un an. Echipa din Israel a riscat, iar presa locală susține că litigiul fotbalistului cu FCSB a fost stins.

”De Octavian Popescu trebuie să avem cu toții grijă, deoarece este încă un copil și are mult de muncă. Însă, am în curte un adevărat briliant și doar de el depinde ca să ajungă la o echipă de top din Europa. Are calitate, are execuții, dar are foarte mult de muncă”, a mai spus Gigi Becali.