Evenimentul Zilei > Sport > Gigi Becali i-a declarat război lui Raed Arafat. Mesajul uimitor transmis de patronul FCSB
Gigi Becali i-a declarat război lui Raed Arafat. Mesajul uimitor transmis de patronul FCSB

Gigi Becali i-a declarat război lui Raed Arafat. Mesajul uimitor transmis de patronul FCSB

Gigi Becali nu vrea să mai audă de restricții impuse de autorități, în pandemia de coronavirus, și l-a atacat pe Raed Arafat.

Gigi Becali l-a atacat verbal, violent, pe Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Finanțatorul de la FCSB s-a enervat din cauza zvonurilor legate de intrarea în carantină a Bucureștiului. Autoritățile vorbesc despre lockdown, pentru că pandemia a ajuns din nou pe o pantă ascendentă. Numărul de cazuri a explodat, iar medicii abia mai fac față pacienților infectați cu coronavirus.

Gigi Becali, atac direct la Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență

Gigi Becali se gândește deja la Paște, care în acest an cade în ziua de 2 mai. Latifundiarul din Pipera a afirmat că el nu va respecta nicio măsură restrictivă, dacă interdicțiile se vor impune. Mai mult decât cele care există în prezent.

„Paștele e Paște, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie.” A spus Gigi Becali la România TV.

„Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? El este musulman, eu sunt ortodox”

Finanțatorul „roș-albaștrilor” l-a atacat pe Raed Arafat, cel care conduce Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU). „Restul românilor, dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă? Ce treabă am cu Arafat? El este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă”. A mai afirmat Becali pentru sursa citată.


Gigi Becali a dispărut și nu mai e de găsit. Cine l-a alungat pe milionar

Gigi Becali, în alertă! Cel mai mare duşman din viaţa lui loveşte din nou. E oficial acum