Evenimentul Zilei > Sport > Un macedonean de 19 ani, ultima achiziţie a lui Gigi Becali
Un macedonean de 19 ani, ultima achiziţie a lui Gigi Becali

Un macedonean de 19 ani, ultima achiziţie a lui Gigi Becali

Fără a face mare tam - tam, conducerea clubului din Ghencea a perfectat, de curând, un nou transfer.

Gigi Becali îi aduce noi întăriri lui Toni Petrea pentru acest final echilibrat de sezon, în care FCSB se luptă pentru titlu, umăr la umăr, cu campioana CFR Cluj. Şefii grupării roş – albastre au bătut palma cu Jorgo Papuli, un mijlocaş de doar 19 ani, crescut la Academia de fotbal a cunoscutului atacant macedonean Zoran Pandev.

Văzut de macedoneni drept una din noua speranţă a fotbalului de la Skopje, Papuli a cochetat şi cu echipele de juniori ale marii rivale a FCSB-ului, Dinamo Bucureşti. Mijlocaşul macedonean a evoluat, timp de doi ani, pentru trupa din Şoseaua Ştefan cel Mare, dar nu a reuşit să-i convingă pe câinii roşii” că poate face pasul spre Liga I.

Papuli se antrenează cu echipa a doua

Încântat de transferul la actuala ocupantă a poziţiei secunde în România, Papuli se pregăteşte, pentru moment, doar cu echipa a doua a FCSB-ului, care evoluează în cea de-a treia divizie. Macedoneanul are încredere însă că va primi şanse din partea lui Toni Petrea să joace şi la prima formaţie.

„Mă bucur enorm că fac parte dintr-un club atât de important. Sper că voi profita de şansa care mi se oferă şi nu voi dezamăgi. Sunt gata să fac tot posibilul pentru a-mi dovedi valoarea” a promis Papuli, în primul interviu acordat după ce a semnat contractul cu Gigi Becali.

Macedoneanul, doar rezervă în derby-ul cu CSA Steaua

Deşi s-a aflat în lotul pe care l-a avut la dispoziţie tehnicianul Bogdan Argeş Vintilă pentru derby-ul din weekend, cu CSA Steaua, Papuli nu a prins niciun minut pe teren. Jucătorul de 19 ani a luat loc doar pe banca de reserve, iar Vintilă nu a riscat să mizeze încă pe serviciile sale.

Papuli e convins că are calităţile necesare pentru a le atrage privirile lui Gigi Becali şi Toni Petrea şi aşteaptă, cu nerăbdare, să debuteze pentru roş – albaştri.

„Cariera mea de fotbalist abia acum începe şi sunt bucuros să accept provocările care vor urma. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au sprijinit pentru a urma acest drum. Îi mulţumesc, în mod special, familiei mele” a mai adăugat Papuli.