Breaking News. Surse RTV: Criminalul de la Ghimpați, prins de Poliție! Cine este cel care a ars o femeie

Breaking News. Surse RTV: Criminalul de la Ghimpați, prins de Poliție! Cine este cel care a ars o femeie

Principalul suspect în cazul fetei ucise și incendiate pe un câmp la Ghimpați, Județul Giurgiu a fost prins. În aceste momente el a fost încătușat de politiști și dus la audieri.

Potrivit unor informații pe surse, este vorba de un fost client al salonului unde lucra Mihaela Sabina Mircea  fata arsă la Ghimpați.

Sabina lucra la un salon de masaj și se pare că ucigașul este un client fidel al stabilimentului.

Rudele femeii au început să vorbească după ce bărbatul a fost reținut. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Parchetul Giurgiu spune oficial că există un cerc de suspecți care sunt în vizorul minvestigatorilor.

Tot pe surse s-a aflat că respectivul suspect a fost arestat în propria casă și anchetatorii efectuează la această oră o perciziție la domiciliul acestuia în speranța că vor găsi noi indicii care să confirme acuzațiile.

Reamintim că rudele tinerei ucise şi incendiate la Ghimpaţi, judeţul Giurgiu au declarat presei, sâmbătă, că au reclamat dispariția Mihaelei Sabina Mircea cu trei luni în urmă la Poliţia din Pantelimon. Acestea au fost informate abia cu o săptămână în urmă de anchetatori că tânăra a fost dată în urmărire generală.

Declarațiile rudelor

În direct, la România TV, Sanda, o rudă din familia tinerei, a declarat că Sabina nu a mai trecut pe acasă de şase luni, lăsăndu-şi fiul de opt ani în grija familiei.

„Acum două luni de zile, ea ne-a trimis un mesaj pe telefon să vină să bage copilul înapoi la şcoala unde l-a înscris. A spus că ea s-a măritat cu cineva şi o să vină să-şi ia copilul să-l ducă la şcoală”, a precizat femeia.

Cei din familie spun că, de atunci, nu au mai primit nicio veste de la Sabina şi au mers la Poliţie pentru a anunţa dispariţia.

„S-a dus sora mea cu o fotografie, cu copie după buletin, şi au dat-o dispărută. Cei de la Poliţie i-au cerut un număr de telefon, ori noi nu aveam niciun număr de telefon. Ce mai vorbeau copiii cu ea pe Facebook”, a mărturisit ea.

În plus, rudele au apelat la asistenţii sociali de la Protecţia Copilului pentru ca fiul Sabinei să fie îngrijit de autorităţi.

„Copilul este la noi pentru că nu aveam unde să-l ducem. Au venit de la Asistenţa Socială să-l ducem la Protecţia Copilului să-l lăsăm acolo şi ne-a spus că nu putem să-l lăsăm până când nu vine maică-sa, să vedem ce se întâmplă cu ea”, a mai precizat Sanda.

Acuzații pentru Poliție

Acum acum o săptămână, au venit după trei luni de zile, ne-au spus că au dat-o în urmărire generală”, a continuat femeia.

Mihaela Sabina Mircea, tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi, lucra la un salon de masaj. Familia tinerei spune că nu ştiu absolut nimic despre ce s-a întâmplat cu Sabina.

„Au venit şi au luat nişte probe ca să le verifice. Ne-au lăsat nişte documente. Am fost şi am dat declaraţie. Nu ne-a spus că e decedată, nu ne-a spus nimic”, a menţionat Sanda.

Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”.

„I-am spus să vină acasă pentru că copilul se simte rău. A spus că o să vină, e măritată”, a mai spus femeia.

Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

„Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a mai precizat Sanda.

Tatăl copilului ar fi un turc

„Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului”, a mai menţionat ea.

Tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi a fost identificată. Primele imagini cu victima date de oamenii legii Oamenii legii au reuşit să o identifice, după o săptămână de investigaţii, pe tânăra de 32 de ani ucisă cu bestialitate, băgată într-o valiză şi incendiată pe un câmp din Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Este vorba despre Mihaela Sabina Mircea. Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov.

Știre în curs de actualizare