Iulia Albu a ajuns la Poliție. Fostul soț a primit o veste năucitoare: „Mă doare capul”

Iulia Albu a ajuns la Poliție. Fostul soț a primit o veste năucitoare: „Mă doare capul”

Iulia Albu a obținut ordin de restricție împotriva fostului ei soț, Mihai Albu. Motivul invocat este de-a dreptul halucinant.

Mihai Albu a anunţat pe social media că s-a trezit cu un ordin de restricţie în care se menţionează că ar fi un tip periculos. „Acesta este interviul din cauza caruia am fost sanctionat cu ordin de protectie, ordin cerut de fosta sotie si aprobat de Politia Romana, prin care imi este interzisa apropierea de locuinta fetitei mele la mai putin de 100 metri. Ordinul de restrictie a intrat in vigoare din aceasta noapte asa ca am pierdut si acest weekend pe care ar fi trebuit sa-l petrec impreuna cu Mika, mai ales ca duminica va fi ziua noastra de nume. Motivul este ca as fi un tip periculos si ii este frica de persoana mea. Ma doare capul…”, a scris  Mihai Albu pe social media.

Iulia Albu cere jurnaliştilor să înceteze cu promovarea  discursului de ură al lui Mihai Albu

Noul scandal dintre Iulia și Mihai Albu a plecat de la niște declarații pe care Mihai Albu le-a făcut la o emisiune de la postul de televiziune Antena Stars. Imediat Iulia Albu a postat o parte din interviu respectiv pe pagina sa de socializare:

„Dragi colegi din presa, cu multi am lucrat direct, altora doar v-am raspuns la intrebari, uneori cu intarziere, dar intotdeauna cu drag. Relatia noastra nu a fost mereu una idéala, insa, in ciuda acestui fapt, ne-am respectat mereu unii pe ceilalti. Asa cum multa lume stie deja, voi ati fost primii mei parteneri in construirea brandului meu personal, prin rubricile scrise si munca editoriala … Va sunt si va voi fi mereu recunoscătoare pentru încrederea voastră si sprijinul vostru, intr-un moment in care NIMENI nu a fost langa mine. Va rog, astăzi, sa incetati promovarea cu titlu de adevar absolut a unor informatii care va sunt servite dintr-o singura perspectiva, fara niciun fel de suport probator. Va rog astazi sa va abtineti de a promova discursul de ură al unui om care in mod evident are grave probleme. Va rog sa nu interpretati tacerea mea in alt sens decat respect pentru viata si intimitatea copilului meu. Va rog astazi sa reactionati la discursul unui om caruia i se pare amuzant sa insinueze ca i-ar fi placut sa ne impuste atat pe mine cat si pe actualul meu partener in fata Mikaelei. Iulia Albu”, a scris aceasta pe contul său de socializare.